Системен побойник обезобрази поредната си жертва в София

0
47-годишен мъж преби жестоко жена в столичния квартал "Хаджи Димитър" след битов скандал
47-годишен мъж преби жестоко жена в столичния квартал "Хаджи Димитър" след битов скандал

47-годишен мъж преби жестоко жена в столичния квартал "Хаджи Димитър" след битов скандал

Съседи твърдят, че тя е поредната му жертва. Той е бивш шофьор към МВР болница и според съседи затова властите не обръщат внимание на поведението му, предава Bulgaria ON AIR.

В сряда през нощта е получен сигнал в полицията за битов скандал в жилищен блок. Пред апартамента стояла обезобразена жена. От около два месеца тя живеела под наем заедно с Орлин Гигов.

"Пребита силно казано, но физиономия няма. Много пъти тези жени са ми звънели да търсят помощ. Малтретира маса жени", каза Красимир.

Пострадалата жена е откарана с Бърза помощ в "Пирогов" с множество синини и отоци по лицето, травми по главата и гръдния кош. Приета е в Неврохирургия със съмнения за счупено ребро. Няколко часа по-късно тя напуска болницата по собствено желание, но не се връща на адреса.

"Семейна свада", посочи домоуправителката.

Според данните на прокуратурата мъжът е нанесъл много удари с ръце и крака в областта на главата и тялото на жената. Оказва съпротива и на полицията, която се отзовава на сигнала за насилие.

"Когато са го извели е бил много пиян в безпомощно състояние", коментира Красимир.

Съседите на Орлин разказват, че често са го виждали в нетрезво състояние, а от апартамента редовно се чували писъци и крясъци. Оплаквания са подавани и до домоуправителя.

"Този човек не е за общество. Той трябва да живее в заведение, вероятно за психиатрия или затвор", каза още Красимир.

Мъжът има криминални регистрации.

"Разбрах вчера от полицията, че е бил техен сътрудник или нещо като шофьор към МВР болница. Уволнен е преди известно време", коментира Красимир.

Софийската районна прокуратура е повдигнала обвинение на 47-годишния мъж. Задържан е за 72 часа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    1
    МВР?
    Поредният „велик мъж“, боклук...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари