Синоптик от НИМХ: Поне за единия от празниците ще има сняг

0
Анастасия Стойчева предупреди да бъдем готови за студ
Анастасия Стойчева предупреди да бъдем готови за студ

Анастасия Стойчева предупреди да бъдем готови за студ

Синоптиците очакват сняг между Коледните и Новогодишни празници.

"Динамичното време ще се запази до края на декември, ще има чести студени нахлувания. Такова ще има в края на тази седмица, около средата на месеца и в края на декември покрай празниците. Ще се редуват няколко дни кратко затопляне с ново застудяване. Така че по празниците, поне единият от тях ще попадне под влиянието на студен атмосферен фронт и валежите ще са от сняг", каза гл.ас. д-р Анастасия Спасова Стойчева - директор на Департамент "Прогнози и информационно обслужване", НИМХ, цитирана от БНТ.

Синоптикът предупреди да бъдем готови за студ, тъй като между 4 и 12 декември температурите ще бъдат под климатичните норми. Вятърът ще е от север, североизток.

През ноември въпреки застудяването в края на месеца средните температури са били между 1 и 3 градуса над климатичните норми. През ноември валежите са били два-три пъти над климатичните норми в Северозападна и Североизточна България.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари