Синдикатите искат да се премахне плоския данък

0
Пламен Димитров: Да, ще пробием и плоския данък, само че в обратна посока, която ще бъде в полза на хората
Пламен Димитров: Да, ще пробием и плоския данък, само че в обратна посока, която ще бъде в полза на хората Снимка: БГНЕС

"Увеличението на заплати, заложено в бюджета, е недостатъчно."

Това обяви президентът на КНСБ Пламен Димитров след среща с парламентарната група на "Обединени патриоти", предаде БНР.  В началото на следващата година синдикатите ще организират обществена кампания, с цел премахване на плоския данък, съобщи още Пламен Димитров:

"Тук не говоря непременно за въвеждането на прогресивно облагане веднага. За нас първата цел и първият рубеж е да въведем необлагаем минимум, което е друга скала, само че надолу. Да, ще пробием и плоския данък, само че в обратна посока, която ще бъде в полза на хората."

За патриотите е въпрос на време плоският данък да отпадне, стана ясно от думите на заместник-председателя на парламентарната им група Искрен Веселинов:

Според патриотите плоският данък има доста несъвършенства. Дали ще отпадне тази година, следващата, или след 10 години, според нас е въпрос на време.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Младеж, девойка и мъж в купето на влак. Девойката е с много къса пола и дълбоко деколте, което те кара да... Девойката се опитва да привлече вниманието на младежа, питайки го какво чете. Той не обръща внимание дори на поканата ѝ да отидат до вагон-ресторанта. Накрая тя излязла сама от купето. Веднага щом затворила вратата мъжа казва на младежа:
- Ти в ред ли си? И ти се натиска! Аз така се възбудих, че бих изчукал и куче!
Младежа:
- Бау, бау...

Харесай Дунавмост във Фейсбук