Синът на Софи Маринова се яви с двама адвокати на разпит за трафик на мигранти

0
20-годишният Лоренцо Петров е дал показания в качеството на свидетел в петък
20-годишният Лоренцо Петров е дал показания в качеството на свидетел в петък Снимка: Facebook

20-годишният Лоренцо Петров е дал показания в качеството на свидетел в петък

20-годишният Лоренцо Петров, син на певицата Софи Маринова, е бил разпитан по разследване за трафик на мигранти в Областната дирекция на МВР в Бургас, съобщи говорителят на полицията в морския град Цветелина Рандева, цитирана от Dir.bg.

Младежът, който се издирваше от бургаските криминалисти, се е появил в петък с двама адвокати и е дал показания в качеството си на свидетел. Лоренцо Петров е отрекъл категорично да е участвал в трафик на бежанци и е заявил пред следователите, че се занимава с продуциране на музика.

До разпита се стигна, след като на 21 септември на КПП Русокастро е задържан джип с 21-годишен шофьор от София, който превозвал 9 нелегални мигранти, които обявили, че са сирийци. Пред криминалистите шофьорът заявил, че колата му била осигурена именно от Лоренцо Петров. Бежанците трябвало да бъдат транспортирани до столицата, а от там трябвало да стигнат до Германия.

По-късно обаче задържаният опитал да промени показанията си, като казал, че само се познава с Лоренцо и че на 21 септември двамата са пътували заедно към Айтос, но объркали пътя и били спрени край Русокастро. Младежите пътували с два автомобила.

Преди да се яви в бургаската полиция пък 20-годишният Лоренцо Петров написа в социалните мрежи, че никой не го е издирвал и всичко това било "пълна пунта".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    1
    Русе
    Прав е ! Държавата ни е : Пълна Пунта !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари