Симона Загорова измина 2700 километра, за да изненада баща си

11
Илия Загоров се разплака от щастие
Илия Загоров се разплака от щастие

Рождените дни са чудесен повод да прекараме повече време с хората, които заемат специално място в сърцата ни. Независимо от факта, че животът може да ни раздели, отвеждайки ни на противоположни точки на планетата, тези лични празници са една от причините да скъсим разстоянието, за да бъдем с близките си.

Симона Загорова - дъщеря на попфолк певицата Глория, реши да стори точно това за своя баща. По случай 51-ия му рожден ден, изпълнителката на "Амазонка" се качи на самолет и летя до Стокхолм, за да изненада своя родител, който от години живее в Швеция, сподели Dir.bg. И със сигурност успя!

Преди часове младата певица сподели в официалната си Инстаграм страница колаж от снимки, на които двамата позират край празничната маса в дома на Загоров.

"2700 до истинското щастие! Честит да си ми, тати! Остани си същия! Обичам те безкрайно!!!", гласи посланието, което тя написа към изображенията и постави емотикони във формата на сърца.

В социалната мрежа брюнетката качи и видео, разкриващо милия ѝ жест. На кадрите присъстващите закриват очите на рожденика докато тя влиза в стаята. Виждайки я, неочакваната поява предизвика сълзи от радост в очите на баща ѝ, който не е подозирал, че тя ще бъде до него в специалния ден.

"Това е най-голямото богатство за един баща. Обичай го и му прави изненади. Това най ни радва, особено когато ни делят толкова много километри от децата ни. Прекрасна изненада. Поздравявам те. А още по-сладко е че и двамата сте музиканти, което ви прави още по-близки в миговете, когато сте заедно. Да ти е жив и здрав", написа един от последователите на Симона в сайта за фотосподеляне.

Сякаш за да докаже достоверността в думите на своя почитател, по-късно тя публикува и още няколко клипчета, на които двамата с Илия, "въоръжен" с китара в ръце, пеят български песни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари