Симона Радева: Злобни човечета, ще си сърбате попарата!

4
На мен съвестта ми е чиста!, написа полицайката
На мен съвестта ми е чиста!, написа полицайката

Надявам се в най-скоро време истината да излезе наяве, написа тя в личния си профил във Favebook.

Полицайката Симона Радева, за която източници на разследването твърдят, че е служителката на МВР, помогнала на Георги Семерджиев да се укрие след тежката катастрофа на бул. "Черни връх", при която загинаха две млади жени, с първи коментар след случилото се. Той се появи в личния ѝ профил във Фейсбук:

Надявам се в най-скоро време истината да излезе наяве. След което всички да си сърбате попарата от написаното по мой адрес, без дори да сте запознати и да сте видяли нещо с очите си! Както и тези със заплахите към мен за живота и здравето ми, ще си понесете последствията! Никой от вас не е съдия, за да съди, още повече, когато не е видял и не знае какво се е случило! Бъдете живи и здрави всички "злобни човечета" и се събудите малко, абстрахирайки се от статии, които всеки един може да напише и да раздухва! Спете спокойни вие и дано вашата съвест и чиста, когато заплашвате и се заканвате да отнемате нечии живот заради слухове! На мен съвестта ми е чиста!”, написа тя в личния си профил във Facebook.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    13
    Tgateva
    Нагъл безмозъчен гьонсурат идеалния полицай
  • -7
    12
    COUIR-19
    Така е, в тази държава всички станаха злобни и завистливи, завършили специалност 'Всичкология'. Заканват се, заплашват, но са най-долнопробни отрепки, лаещи пред компютъра. Като влязат в подобни 'обувки' се разбира що за стока са - боклуци. Кураж.
  • 7
    11
    Доктора
    Хем настана, хем голяма!!! Кучка!!!
  • 4
    10
    кура ми яж
    https://www.youtube.com/watch?v=DgI0vnnGE3g&t=132s по голям миндил курва долна дори не искам да я гледам
  • 22
    9
    Gfdss
    Боклук
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари