Симона е късметлийка

0
Лекари споделят, че до сега не са имали случай на оцелял пациент, прострелян в главата
Лекари споделят, че до сега не са имали случай на оцелял пациент, прострелян в главата

22-годишната Симона Тодорова, която бе простреляна в Слънчев бряг, вече реагира на определени сигнали, но лекари все още я държат седирана  /упоена - б.р./ заради тежките мозъчни травми.

От болницата уточниха, че момичето е със стабилни показатели, продължава битката за възстановяване на жизнено важни функции, предаде 24 часа.

Рано е обаче да се каже дали тя ще се възстанови напълно, тъй като куршумът е засегнал важни мозъчни центрове. 22-годишната красавица от Дряново е в реанимацията на УМБАЛ Бургас, където бе приета на 2 юни вечерта.

На 6 юни тя бе изведена успешно от медикаментозната кома и вече е в съзнание. Симона диша самостоятелно, отваря и затваря очи, довериха запознати.

Медици от отделението споделят, че до сега не са имали случай на оцелял пациент, прострелян в главата, но Симона явно е късметлийка, а освен това тя бе оперирана от известния бургаски неврохирург д-р Николай Недев. Целият екип на реанимация прави и невъзможното младото момиче да бъде върнато към живота, коментират от болницата.

Задръжаният за стрелбата по Симона Михаил Станчев, който преди да рани приятелката си, застреля хазартния бос Коста Николов-Миджурина, от когото ревнувал, остава в ареста. Той няма да обжалва мярката си за неотклонение пред Бургаския апелативен съд.

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари