Сигнал на съседи спаси момиче от лапите на приятеля й, който я държал под ключ

3
При претърсването на апартамента, спецченгета се натъкнали на нарколаборатория /Снимката е илюстративна/
При претърсването на апартамента, спецченгета се натъкнали на нарколаборатория /Снимката е илюстративна/

31-годишният Асан Юсеин, по прякор Дебелия държал под ключ и против волята ѝ приятелката си в апартамент в блок 174 в бургаския жк. "Меден рудник", съобщава Флагман.бг.

Зад входната врата на бърлогата, където Асан живеел на семейни начала с 22-годишното момиче, почти всяка вечер се чували викове и скандали. Съседи от блока сигнализирали органите на реда, като след проведена специализирана акция, бургазлийката е спасена от лапите на бруталния криминоген.

При претърсването на апартамента, спецченгета се натъкнали на нарколаборатория. Дебелият се бил снабдил с различни материали и прекурсори, служещи за производство на наркотични вещества – метамфетамин.

В описа на униформените от имота са иззети пластмасови фунии, стъклени колби, бутилки с различен по вид и цвят консистенции. Асен бъркал пикото в тава за готвене. Преработват синтетиката и я разпространяват в комплекса, твърдят още източници на Флагман.

Юсеин е бил проснат на земята и зрелищно закопчан с белезници. По случая е образувано досъдебно производство.

Срещу него вероятно ще бъде повдигнато обвинение за държане и производство на наркотици. Освен това е възможно да бъде съден за това, че е държал бургазлийката заключена в помещението, без нейното съгласие.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари