Ще пръсна парите за разврат и сираци

1
Шоуменът спечели 23 бона от тотото
Шоуменът спечели 23 бона от тотото

Митьо Пищова ще пръсне печалбата от 23 бона от тотото, която спечели миналата седмица, за разврат и помощ за сираци.

Това обяви търновският Казанова, пише България Днес.

Любимецът на народа се похвали, че е ударил петица от спортния тотализатор за първи път в живота си. След болничната одисея и проблемите със здравето решил да си пробва късмета и думнал 23 000 лева печалба.

"Цяло лято ще се отдам на разврат и оргии с малки котенца на Слънчев бряг. Но освен това ще дам 3000 лв. на дома за сираци във Велико Търново. Самият аз съм израснал сирак и ми е болно за дечицата", разказва неподражаемият шоумен.

Пищова се зарече да отдели 1000 лева и за старческия дом в старата столица.

"Няма как да подмина моите любимци, пенсионерите, които гласуват за мен. Но парите няма да ги дам кеш, а под формата на продукти. Ще има месо, боб, картофи, консерви за всички от Пищова", разкри още Митьо.

Бохемът сваляч разкрива, че нещо спонтанно го е подтикнало да пусне фиш в Несебър, където се разходил. Никога не разчитал на тотализатори, лотарии и всякакви игри на късмета, но този път се поддал на вътрешното си усещане и не сгрешил.

"Прекарах инфаркти, инсулти, операции, лежах по болници, умирах, отивах до оня свят и се върнах. Явно Господ още не иска да си ме прибира. Затова ще живея на макс до края на дните си. Искам жени в джакузито, групов секс, шампанско и ягоди. Живее ми се!", избухна в типичния си стил любимецът на народа.

Какво ще стане, ако удари джакпота, въобще не ни се мисли.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари