Щастлива развръзка: Стиви пребори рака

5
Сега 15-годишното момче мечтае да учи чужди езици и да се реализира професионално
Сега 15-годишното момче мечтае да учи чужди езици и да се реализира професионално Видео: bTV

Сега 15-годишното момче мечтае да учи чужди езици и да се реализира професионално

Животът е по-силен от всичко - тези думи на днешния Светъл понеделник имат особена тежест. bTV разказва за щастливата развръзка на една драматична история.

Преди година ви срещнахме с малкия Стивън Бориславов, който се бореше с тежката болест - рак на костите. Момчето, отдадено на футбола, прояви невероятна волята за победа над болестта и трогна стотици българи, които се обединиха, за да се съберат средства.

Сега момчето е здраво. Година по-късно телевизията ни среща отново с него, за да разберем колко дълъг път е извървяло то и какво е здравословното му състояние.

Стиви вече се движи без болки в тялото и без тежката диагноза рак на костите. Сега 15-годишното момче е здраво – преборило е коварната болест.

Добре съм, нямам никакви болки. Движа се нормално и съм много по-добре, в сравнение с преди няколко месеца. Получих голяма подкрепа от всички българи. Родителите ми също ме окуражаваха постоянно – казваха ми да не се отказвам“, разказва днес момчето.

Болестта преобръща живота му – сега Стиви мечтае да научи чужд език, за да си намери след време добра работа. „Но най-вече искам да съм здрав“, казва още той.

Момчето е категорично, че болестта е коварна, но с вяра всичко се преодолява.

Нито за момент не съм се притеснява, че Стиви няма да се справи. Имах притеснения около събирането на средствата, но с обща помощ и това преодоляхме. Важното е, че Стиви вече е здрав“, казва и неговата майка Елизабет Владова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари