Шокиращи подробности за нашенеца, убил инвалид в Швеция

0
Човек, който твърди, че познава убиеца, го описва като мило момче
Човек, който твърди, че познава убиеца, го описва като мило момче

Изплуваха нови шокиращи подробности за бруталното убийство в Швеция.

Дилйан Хаджихалил е арестуваният за касапницата на бездомен инвалид в град Хеслехолм, съобщиха тамошните власти, цитирани от 24rodopi.com.

Убийството е станало по особено жесток начин. Цяла Швеция е в шок. В 3.30 часа призори в сряда, в района на ж. п. гарата в Хеслехолм, до пешеходен мост, бил нападнат инвалид, който тежал едва 45 кг. Той бил дошъл от Германия и живеел в района на гарата. Бил е заклан. Нямало е как да се защити. Имал само едни патерици, но нападателят бил по-силен и въоръжен с нож", разказва гурбетчия, който от години живее в Швеция и е бил интервюиран от местните медии.

„Познавам момчето, което е задържано. Смея да твърдя, че е нормален младеж. Дори бих казал, възпитано и мило момче.. Какво отключило агресията му, не мога да знам. Нашенец е, син на български граждани, но е роден в Швеция. Засега говорим за заподозрян. Нека му спестим имената. Инициалите му са Д. Х.", коментира нашият гурбетчия.

От информацията във "Фейсбук" става ясно, че един от близките на 17-годишния Хаджихалил е завършил Техническия университет в Пловдив.

От полицията в Хеслехолм са предоставили на медиите оскъдна информация. Една от версиите гласи, че тийнейджърът има съучастник. Хаджихалил има криминално досие. Преди година е бил задържан за кражби и други престъпления.

Източник: 24rodopi.com
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари