Шофьорка се преобърна по таван в Силистра

0
Катастрофата е станала на опасен участък от пътя
Катастрофата е станала на опасен участък от пътя Снимка: БГНЕС

Катастрофата е станала на опасен участък от пътя

Сигнал за ПТП в района на Асфалтова база в Силистра е получен в 17:30 часа, съобщават от полицията.

По първоначални данни 47-годишна жена е изгубила контрол над управлявания от нея лек автомобил "Пежо" и се е преобърнала по таван край пътя.

Жената е само с охлузвания.

Произшествието е обработено по административен ред. Колата, която се е обръща, е пътувала нагоре по баира, пише Кворум Силистра.

"Когато аз звънях да подам сигнала жената, която отговаряше, ми каза че на другата линия още един човек звъннал и когато направих обратен този човек беше полицаи и той се прибирал от работа най вероятно, но нямаше друга кола поне аз не видях може да е избягал само една кола беше по таван", написа очевидец на инцидента в социалната мрежа.

Това е четвъртата катастрофа в този участък за последните 6 месеца. В резултат на предишните инциденти има няколко жертви.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари