Шофьорка блъсна куче, показва среден пръст от колата

0

За неприятна случка с блъснато куче във Варна разказват в социалната мрежа Lucky Hunt Foundation:

"Вчера в 12,30 часа в района на кръговото на бившия дом Миньор млада жена с "Фолксваген Голф" в лявата лента удари куче. От удара кучето е започнало да вие истерично. Светлана спряла, за да окаже първа помощ на кучето. Кучето се скрило в храстите. Светлана преместила колата, за да не пречи на движението и видяла същата кола малко по-напред спряла. Приближила се и видяла младата жена да стои в колата. Настояла да отвори прозореца и я попитала защо е блъснала кучето и защо не е спряла да му помогне. Жената отговорила агресивно, че това не е нейна работа и да си гледа своите рaботи.
Изобщо не се постарала са разбере живо ли е кучето или не.

Дала рязко газ и потеглила. Светлана скочила в колата и подкарала след нея. Настигнала я едва на кръговото на Пикадили парк. Снимала я докато я гони, като се вижда как шофьорката на голфа й показва среден пръст. Блокирала я на кръговото на Пикадили парк и слязла от колата, за да я снима отблизо. Жената й взела телефона и отказала да го върне. От друга кола слязла една едра жена и започнала да блъска Светлана, без дори да попита за какво е всичко това. Едва, след като разбрала, че телефонът на Светлана е у тази жена "се разпоредила" да го върне и Светлана могла да си тръгне.

Тази история има продължение. Пасажерът на едрата жена, която блъскала Светлана, без да се поинтересува за какво става въпрос, заснел случилото се и публикувал на сайта на КАТ Варна само удобната на тях част, не и тази, в която спътничката му блъска Светлана.

Ние призоваваме КАТ Варна да вземе записа в пълния му вариант от камерите на кръговото движение на Пикадили парк".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари