Шофьори: Пътят между Русе и Цар Калоян е непроходим

2
Сред закъсалите е и директорът на Центъра по хемодиализа в Разград
Сред закъсалите е и директорът на Центъра по хемодиализа в Разград Снимка: Агенция Фокус

Сред закъсалите е и директорът на Центъра по хемодиализа в Разград

Пътят между Русе и Цар Калоян е непроходим. Сигнал за това е подал Станислав Чакъров, съобщава Агенция Фокус.

Той каза, че няколко автомобила в момента се намират на около 3-4 километра от Цар Калоян и не могат да се придвижат. По думите му пътят е обледен, непочистен и непроходим. По-рано са проверили и е било известно, че трасето е било отворено за движение.

Според информацията има и закъсал ТИР. Сред закъсалите е и директорът на Центъра по хемодиализа в Разград. Според Чакъров, лекарят няколко пъти е потърсил 112 за съдействие, но са отказали да го свържат с пътното.

Шофьорите са в капан повече от час, а времето е започнало да се влошава. Излязъл е силен вятър, който е започнал да навява сняг по пътното платно.

Снегопочистваща техника скоро не е минавала. Водачите са успели да намерят уширение на пътя, за да се изтеглят и освободят място за почистваща техника, ако мине.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари