Шофьорът, убил двама младежи в София, се е движил с поне 100 км/ч.

1
Спирачен път над 300 м говори за много висока скорост, коментира пътният експерт Диана Русинова
Спирачен път над 300 м говори за много висока скорост, коментира пътният експерт Диана Русинова Снимка: bTV / стоп кадър

Спирачен път над 300 м говори за много висока скорост, коментира пътният експерт Диана Русинова

Младият шофьор, убил двама младежи тази нощ след гонка с полицията на столичния булевард "Сливница", се е движел с много висока скорост, показва спирачния път на място. Това коментира пред БНТ пътният експерт Диана Русинова.

"Спирачен път над 300 м, което говори за много висока скорост - със сигурност поне 100 км/ч, а може и нагоре. Едно момче и момиче, намерени починали. Безспорно много тежък пътен инцидент, но просто докато няма адекватни мерки от страна на държавата, ние ще се местим с Вас от кръстовище на кръстовище, да си говорим едно и също. Безспорно, за мен е невероятно, че този водач не е употребил нито алкохол, нито наркотици. Не разбирам защо ще бяга от полицията, ако не е употребил и е редовен. Така че за мен трябва да се насочим към много сериозна работа с тези водачи, включително и към психологическа помощ и да се прави оценка на това кой действително е способен да управлява автомобил", заяви Диана Русинова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    Фффффф
    Претрепете го този изверг!!!!!Правосъдие няма!!!!До там се стигна вече!!!!!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари