Шофьорът с рекорд по положителни тестове за наркотици не е карал дрогиран

0
Емил Узунов ще съди държавата в Страсбург
Емил Узунов ще съди държавата в Страсбург Видео: NOVA

Емил Узунов ще съди държавата в Страсбург

Мъж от Асеновград е уличен, че шофира след употреба на наркотици цели три пъти през последните две години. Сюжетът е един и същ - Емил Узунов дава проби за кръвен тест, обискират дома му, задържат го, образуват досъдебно производство срещу него и го освобождават. Няколко месеца по-късно излизат резултатите от кръвните му проби, които се оказват отрицателни.

На 10 август бях спрян за трети път, бях тестван с Drug Test 5000 и имам първоначално положителна проба за амфетамин”, разказва в ефира на NOVA Узунов.

Чаках 8 месеца и половина, докато излезе кръвната експертиза, докато минат всичките процедури”, заяви той. И допълва, че едва сега си е върнал книжката и номерата на колата. Мъжът посочи още, че е завел дела и ще съди държавата в Европейския съд по правата на човека в Страсбург.

От полицията са категорични, че действията им са съобразно нормативите на закона и Узунов не е жертва на полицейска репресия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари