Шофьорът на сръбския автобус е задържан за 24 часа

0
Превозното средство е премахнато от магистралата
Превозното средство е премахнато от магистралата

Превозното средство е премахнато от магистралата

Шофьорът на катастрофиралия сръбски автобус на АМ „Тракия“ е задържан за 24 часа, съобщиха от полицията на брифинг. По първоначална информация той е пострадал по-леко и вероятно е със счупена ръка. 

Първоначалните версии за катастрофата са или грешка на водача, или техническа неизправност. Късно снощи автобусът е бил преместен от мястото на инцидента, движението в района обаче все още не е пуснато заради замърсяване на платното с масло и гориво от автобуса.

Припомняме, че в неделя вечер автобус със сръбска регистрация, превозващ деца, катастрофира на АМ „Тракия”. Пострадаха 17 деца. Инцидентът стана между 217 и 218 км в посока София, като автобусът се е обърнал на една страна в канавката.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари