Шофьор преследва дипломат в София, карал с дете в скута си

0
Дипломатът се оплакал, че се е почувствал застрашен
Дипломатът се оплакал, че се е почувствал застрашен Видео: NOVA

Дипломатът се оплакал, че се е почувствал застрашен

Дипломат с дипломатически автомобил шофира в София с дете в скута си. Георги Нончев, който е успял да направи снимки и видеоклипове, подава сигнал до NOVA.

Случаят е от миналата събота. Георги Нончев забелязал дипломатическия автомобил в „Княжево” и карал след него до „Симеоновско шосе”. През цялото време давал информация на 112 с надеждата, че нарушителят ще бъде спрян от полицията.

Накрая обаче дошли четири патрулки по сигнал на дипломата, който също подал сигнал на 112, защото се почувствал застрашен.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    2
    Калоян
    Ако не се лъжа преди 10тина година сина на ливанскиа посланик беше направил катастрофа с бясна скорост в центъра на София... голям шум се вдигна, и после май пак нищо.
  • 12
    1
    Дгд
    Реалността в шибаната България. Престъпниците и нарушителите се толерират и остават безнаказани. Защото парата играе.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари