Шофьор пострада при инцидент на пътя Русе - Силистра

0
След преглед в УМБАЛ "Канев" пострадалият е освободен за домашно лечение
След преглед в УМБАЛ "Канев" пострадалият е освободен за домашно лечение Снимка: Dunavmost

Пострадалият е с натъртване в областта на кръста

На 12 април около 08:55 часа на главен път II – 21 /Русе-Силистра/, в района на км 04+300 в посока град Силистра, товарен автомобил „Мерцедес Спринтер“ с плевенска регистрация, управляван 35-годишен мъж, нарушава правилата за дистанция. Автомобилът не се движи на такова разстояние от движещото се пред него друго превозно средство, че да може да избегне удряне в него, когато то намали скоростта или спре рязко. Вследствие на това товарният автомобил блъска отзад намаляващ скоростта си на движение лек автомобил „Мицубиши Шогун“, управляван от 45-годишен мъж.

При произшествието леко е пострадал 45-годишният шофьор, който след преглед в УМБАЛ „Канев“ е освободен за домашно лечение с диагноза - натъртване в областта на кръста.

Пробите за алкохол са били отрицателни. Произшествието е документирано от екип на пътна полиция с причина - неспазване дистанция и един леко пострадал.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари