Шофьор попадна два пъти в ареста за една седмица

1
Случаят е от Нови пазар
Случаят е от Нови пазар Видео: NOVA

Случаят е от Нови пазар

В рамките на седмица пиян шофьор, ударил полицай и счупил камера на пътя, се озова два пъти в ареста. Причината за първия път е самия инцидент, при който помита полицая, патрулката и техническото средство. А пет дни по-късно обвиняемият не е открит на домашния си адрес, където е трябвало да бъде заради наложената му мярка за неотклонение.

Случаят е от Нови пазар, област Шумен. „На 5 декември служител застъпва нощна смяна. Той по разпореждане работи с техническо средство за контрол на скоростните режими. Служителят взема определеното му място, докато поставя техниката се намира пред служебния автомобил, който в този момент бива блъснат. Частният автомобил удря полицая и триногата камера, заяви гл. инсп. Веселин Райнов, началник на РУ - Нови пазар, цитиран от NOVA. Пострадалият е приет в болница със съмнения за счупване. В момента е в добро състояние.

Пробата за алкохол на 27-годишният мъж, причинил катастрофата, показва 1,51 промила. „Пробата за наркотици е отрицателна. Лицето отказва да даде кръвна проба за лабораторен анализ. Предвид миналото му като водач му е поставена мярка за задържане до 72 часа”, добави гл. инспектор.

Според полицията мъжът има 12 предишни провинения - от липса на документи до сериозно пътнотранспортно произшествие. Поставен е под домашен арест. Но при упражнен контрол се установява, че лицето не се намира на посочения адрес.

Установен е при негови роднини, на съвсем друг адрес в града. Задържан е и е докладван на дежурен прокурор. Очакваме да бъде задържан под стража”, съобщи гл. инсп. Райнов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    2
    Росен Гацов
    Всеки дурт циганин в България е участвал пряко или косвено в поне едно убийство на българин. Дали тежко изнасилване, дали катастрофа, дали побой, дали убийство с брадва, секира, сап чък, тедла или каквото там е имало. Оттам и драстичното намаляване на населението и нежелание за създаване на деца, бъдещи жертви на башибозука. Този и той същия... едва не пречукал полицай и вече е при "роднините" на разпивка. Иначе най-сериозните проблеми ма нацията са: евроинтеграцията, атлантическите ценности, руската пропаганда и правата на травеститите. Нали така бе мили ОВЦЕ???
  • 6
    1
    Itfffghhj
    Ами закопчейте го този изверг!!!!Чакате да стане нещо ли!!!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари