Шофьор остави село без ток

0

Той се забил в електрически стълб и избягал

Шофьор заби колата си в бетонен електрически стълб и спря тока на цяло село във Врачанско. Мъжът е оцелял по чудо и е избягал от мястото на инцидента.

Малко след девет вечерта в село Камено поле се чул силен трясък, след което нощта се превърнала в ден, разказват хората.

Едно зарево на комшиите, все едно, че изгрява слънце. От стълба на ъгъла жиците хвъргат ток“, описва ситуацията Генка Вътова, жител на Камено поле.

Когато полицаи и енергетици пристигат на мястото, виждат отсечен електрически стълб, опрян върху къща.

Малко по-късно в съседен двор е открит смачкан автомобил. 42-годишният собственик в крайна сметка поел вината, но първоначално се опитал да я прехвърли върху болна роднина.

Остава загадка как колата, която е със сериозни поражения след удара, е била преместена от местопроизшествието. До ранния следобед отстраняваха щетите. Монтиран бе нов стълб. Почти навсякъде имаше скъсани проводници като след буря, информира bTV НОВИНИТЕ.

Ако се окаже, че има изгорели електроуреди, ще ги плаща виновният водач, обявиха от енергодружеството. Образувано е досъдебно производство.

Шофьорът не е тестван за алкохол, той като не е открит на мястото на инцидента.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари