Шофьор нападна жена на пътя и счупи огледалата на колата ѝ

0
Крещеше „Ще ти разбия главата“, „Ще те убия“, разказа потърпевшата
Крещеше „Ще ти разбия главата“, „Ще те убия“, разказа потърпевшата Видео: bTV

Ситуацията се разиграва преди дни на оживен надлез в час пик в Пловдив

Агресия на пътя в Пловдивмъж ругае и посяга на шофьорка, след което чупи огледалото на колата ѝ. Каква е причината за агресивното поведение на мъжа?

Ситуацията се разиграва преди дни на оживен надлез в час пик, като на публикуваното в социалните мрежи видео се вижда как мъж отправя неприлични думи към жена, агресивен е към нея и чупи двете странични огледала на нейния автомобил.

Мъжът е задържан. Той е на 45 години и вече е регистриран в полицията, защото преди време е нанесъл щети на чужда собственост.

Нямам представа какво точно е довело до агресията от негова страна. Аз направих разрешен обратен завой, а и разстоянието между неговия и моя автомобил беше достатъчно голямо, за да направя тази маневра“, обяснява потърпевшата Албена Чавдарова, предаде bTV.

Тя разказва още, че в момента на маневрата е чула нейната приятелка да казва, че шофьорът зад нея дава „мръсна газ“, за да я настигне. След това мъжът в колата отзад изпреварва тази с двете жени от дясно, минава пред тях и ги засича.

Аз нямах избор – трябваше да спра. Видях, че слиза от автомобила си и веднага затворих прозорците и заключих вратите. Реших да звънна на 112, но след това се отказах, защото прецених, че няма да има бърза и адекватна реакция. Реших да направя клип. Той започна да блъска с юмруци по предното стъкло. След това се опита да ме удари през отворения тавана на колата и започна със заплахите – „Ще ти разбия главата“, „Ще те убия“ и т.н.“, разказа още потърпевшата.

Никой от преминаващите автомобили не спрял и не помогнал на жените и да ги защити. Албена Чавдарова обаче пояснява още, че след инцидента с нея се свързала адвокатка, която ѝ предложила да я защитава напълно безплатно.

Щетите по автомобила ѝ ще бъдат покрити от агресивния мъж след края на съдебното дело.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    2
    Мая
    Ами човекът си го изкарва от жени... всички жени разбират прекрасно защо... :) :) :) :) ... креватните проблеми избиват навън...
  • 5
    1
    ДЕПМ
    МъШ беее, видял две жени и се прави на Мъшшшш...Ама като дойдат сега батковците на тези същите две жени, ще омекне.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари