Шофьор на русенски "Мерцедес" го заряза по средата на кръстовище в София

13
Останалите участници в движението се чудят как да го заобиколят
Останалите участници в движението се чудят как да го заобиколят

Останалите участници в движението се чудят как да го заобиколят

Необичайна случка успя да създаде главоболия на столични шофьори. Причината е "Мерцедес" на аварийки, който е бил оставен в кръстовището на ул. "Шейново" и ул. "Сан-Стефано".

В колата няма шофьор, а останалите водачи се налага да я заобикалят по най-разнообразни начини. Едни минават между автомобила и кофите за смет, а други заобикалят МПС-то отдясно. Хаосът става още по-голям, когато джип спира край тротоара, за да слязат хора.

Шофьори се налага да изчакат, не липсват и нервни клаксони. Други избират прекия път - минават покрай кофите за смет.

Ситуацията възмущава столичанин, който споделя кадри от случката в мрежата. "Единствената причина за проблемите и жертвите на българското движение е наглостта!", констатира Дойчин Дойчинов.

Заваляват и осъдителни коментари към русенския "Мерцедес". "Идеален е! Според мен трябва да се начертаят две места там и да се включат към зоната", добавя не без ирония Мартин К. "Той екстра си е спрял. На никого не пречи, нали виждаш. Плюс това си е пуснал аварийните. В нормите е", пише столичанин.

Не липсват и граждани, които констатират, че колата е с аварийни светлини, което означава, че шанса да е претърпяла авария, заради която не може да бъде преместена е значителен.

"Това е следствието на препълванено на София с коли така, че да няма къде да спреш за 1 минута", смята Михаил И.

Вижте кадри от случката:

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    7
    123
    Защо не снимате пред магазина на Дойчин как паркират неговите служители и клиенти?
  • 2
    6
    до 5
    Да не може да се движи, разбирам. Ама от снимката не личи да е счупен носач нещо. Ако просто му е угаснал двигателя, все ще може да е тикне някъде настрани. И някоя кифла да е, пак ще се примоли на някой мъж. Не. Това е работа на някой без „багаж“.
  • -1
    5
    Хм
    Това, че е с русенски номер, съвсем не означава, че е русенец. А и пък може да има някакъв проблем с колата и да не може да се движи.
  • 7
    4
    User
    Поредния опериран от мозък си рекламира новата каручка!
  • 3
    3
    ем
    Че то София не е ли едно село там така се спира
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари