Шофьор на рейс вози пътници „по гола пупа”, в автобуса е пълен мор

0
Перничанин сподели "удобствата" на градски транспорт
Перничанин сподели "удобствата" на градски транспорт

Перничани пропищяха от мора в градския транспорт.

В нито едно от превозните средства няма климатик. Шофьорите се спасяват, като се събличат доста неприлично. За пътниците обаче остава само възможността да се варят в душните возила, сподели БЛИЦ.

Ето какво написа Владислав Стоилов във Фейсбук.

Той е недоволен и от факта, че болшинството шофьори пропускат да издават билетчета. Той самият получил два различни билета за пътуване по един и същи маршрут.
 
Бусче 18, качваш се, няма билети, искаш си билет, дават ти някакъв друг, за извънградско. Климатик: "Мечтай си!". Температура: топло, но поносимо, защото прозорците тук-там се отварят.
 
Официално облекло на шофьора: по гола пупа.
 
Рейс 20, с билетите всичко е наред, но жегата е адска! Още с влизането виждаш как всеки маха с ръка и се опитва да си прави вятър с к'вото намери, за да оцелее. Климатик... отново "Мечтай си!". Прозорците се отварят изключително малко, положението е опечено! Около мен хората го усещат, като 32 градуса, лично аз като 35, а когато превозното средство спре и застане на някоя спирка, се усеща дори към 40 градуса - саунааа!!! Накрая ако излезеш от рейса жив и здрав, излизаш мокър, като от баня, а ти си самият Врабчански водопад.
 
Живеем в 21 век и е недопустимо хората да се возят в обществения транспорт при 32 градуса температура! Искам не полу-видими, а изцяло видими резултати!

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари