Шофьор на "Голф" размаза от бой собственик на "Мерцедес" S класа!

2

В Шокова зала на варненската болница „Света Анна“, със сътресение на мозъка е бил откаран пребития с метална тръба при улично меле във Варна. Пострадалият е 40-годишен мъж, който отнесе солиден бой, след спречкване на пътя с друг шофьор.

Екшънът започнал малко след 18 часа, пред пощата в квартал „Владиславово“ в морската столица, а причината се оказала катастрофа с леки материални щети. Не е ясно точно къде са се чукнали „Мерцедес“ S класата на пребития и „Фолксваген Голф“-а на нападателя, но вторият излязъл от колата като стигнали до пощата и буквално размазал мерцедеса с великотърновска регистрация.

По всичко личи, че неизвестният към момента мъж е млатил колата и шофьора й с метална тръба, защото тя стоеше захвърлена на мястото на баталната сцена.

В полицията е подаден сигнал за мелето в 18:30 часа и на мястото е изпратен патрулен екип и линейка. Установено е, че един е пострадалият, който е бил в съзнание, и той е откаран в болницата. Ясно се виждаше, че S класата е с потрошен прозорец на шофьорската врата, а по нея има и дупки.

Нападателят е избягал след побоя, но колата му останала там. От полицията разясниха, че вече е установено чия собственост е автомобила, но не е ясно дали собственикът е бил зад волана. Текат оперативно-издирвателни действия и по случая се работи.
 

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари