Шестима арестувани при акция „Бяло“ в Русенско

8
Открити са различни количества и видове наркотични вещества
Открити са различни количества и видове наркотични вещества

Открити са различни количества и видове наркотични вещества

Шестима са задържани от служителите на ОДМВР в Русе при проведената вчера специализирана полицейска операция за противодействие на престъпленията свързани с наркотици.

В действията са участвали всички подразделения на дирекцията в областта. Установени и задържани са 6 мъже, жители на Русенска област на възраст 29-35 г. При полицейските и процесуални действия са намерени различни количества и видове наркотични вещества – кристалообразно вещество, реагиращо за метаамфетамин; суха растителна маса, с реакции за марихуана/канабис; амфетамин; пико; хероин.

По случаите са образувани общо 6 досъдебни производства и 1 бързо производство /по описите на Първо РУ, РУ – Сливо поле, РУ – Бяла, ОДМВР – Русе/, като едно от досъдебните производства е във връзка с това, че един от мъжете е бил установен да управлява моторно превозно средство с положителна проба за наркотици. Случаите са докладвани на прокуратурата и работата по тях продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 16
    3
    !!!
    Ле-ле, колко много са хванали:)
  • 33
    2
    Гост1 гост
    Викам да не сте задържали Павел Сяров и хора му защото явно не ги знаете от години те и децата ги знаят но ви снасят информация и се отчитат а вие по някое шиле селски хващате
  • 21
    1
    Цеко
    Кого хванахте? Какво направихте?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари