Шестима американски сенатори са посетили България

2
Тези височайши особи са били цели три дена в страната ни и всичко е държано в пълна тайна!, заяви журналиста Димитър Байрактаров
Тези височайши особи са били цели три дена в страната ни и всичко е държано в пълна тайна!, заяви журналиста Димитър Байрактаров

Публикуваме коментар на Димитър Байрактаров /журналист, икономист и политик/ по повод посещение на шестима американски сенатори у нас, за което цари пълна тишина в медиите:

"Това съобщение лъсна вчера на сайта на американското посолство. Очаквах така наречените големи медии, както и депутатите в Народното събрание да зададат куп въпроси!? Да, ама не! Почти седмица никой не се интересува какво правят на българска земя шест американски сенатора и защо са толкова заинтересувани от нашата сигурност.

С кои министри от българското правителство са се срещнали и какво са обсъждали с тях? Защо президента Румен Радев мълчи за това посещение? Та, нали именно той ни обеща пълна прозрачност при управление на страната? Много въпроси, а отговори няма! Знам, че след всяко посещение на US сенатори се случват не хубави неща за нашата държава!

Изпитвам силно безпокойство от това тайно посещение на цели шест сенатора и огромното мълчание на политици и медии! Тези височайши особи са били цели три дена в страната ни и всичко е държано в пълна тайна! Не искам да мисля, че се подготвят за военни действия, насочени към Русия? При всички случаи властите дължат обяснения в спешен порядък!

Бъдете здрави!"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари