Шеф на Общински съвет загина на място в катастрофа

0
Освен него загива още един мъж
Освен него загива още един мъж

Шефът на Общинския съвет в Баните Велин Фиданов загина на място в тежка катастрофа с неговия джип Тойота.

Трагедията с две жертви се разиграла около 20 часа вечерта в четвъртък, предаде Марица.

Фиданов заедно с още двама мъже се прибирали с джипа от ловна вила в местността Енихан Баба. На прав участък от върха към село Давидково джипът започва да се търкаля по пътното платно около 60 метра. Предполага се, че се е случило или заради загубен контрол над колата по неизвестна причина, или заради висока скорост, казват очевидци. При въртенето джипът е смачкан до неузнаваемост. Зад волана бил Велин Фиданов, който загива на място.

След катастрофата тежко ранен е Красимир Купенов. Третият мъж в колата се обадил на тел. 112 . Спешна помощ дошла на място и откарала Купенов в Смолян, но мъжът издъхнал в Спешното отделение.

Мъжът е бил с тежка мозъчна и гръдна травма, обясниха медици.

Официалното съобщение от ОДМВР - Смолян гласи:

На 20 юли 2017 г. около 20.00 ч. на път извън републиканска пътна мрежа от връх "Свобода" посока към с. Давидково, местност "Ангелова Каба" преди с. Давидково лек автомобил "Тойота Ланд Круизер" управляван от В. Р. Ф., 53-годишен мъж от с. Баните, община Баните, на прав участък излиза в ляво от платното за движение преобръща се на пътния банкет от там се преобръща през платното за движение и се спира в канавката от дясно. Това съобщиха от ОДМВР - Смолян.

От удара водача В. Р. Ф. е починал на място. Ранени са пътниците в автомобила - 52-годишен мъж от гр. Смолян, който е транспортиран за МБАЛ-Смолян в тежко състояние, където малко по-късно е починал. Пътуващият 71-годишен мъж от с. Давидково, община Баните, е с контузия на гръден кош настанен е в МБАЛ-Смолян без опасност за живота. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група при Районно управление на МВР-Мадан. Образувано е досъдебно производство.

Очаквайте подробности от мястото на трагедията.

Източник: Марица
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари