Сестрата на Лидия: Имаме съмнения за секта!

0
Актът на самозапалването показва крайното отчаяние, в което човек е изпаднал.
Актът на самозапалването показва крайното отчаяние, в което човек е изпаднал. Видео: TV7

Дъщеря ми не е психично болна, напълно нормална и образована е. Причината за самозапалването й е принуда. Това заяви пред "Пирогов" майка й Снежана Петрова. Тя заяви, че дъщеря й все пак е била в автомобил преди да се самозапали.

Дъщеря ми е ваша колежка, нормална напълно, посочи тя. Видях само едно овъглено тяло, посочи още Снежана Петрова. 

Не може просто да кажем, че човекът е луд, каза психиатърът д-р Гълъбова

Актът на самозапалването показва крайното отчаяние, в което човек е изпаднал. Това заяви в предаването "Добро утро, България!" директорът на държавната психиатрична болница "Св. Иван Рилски" д-р Цветослава Гълъбова.

Човек може да избере тази изключително болезнена раздяла с живота само ако не вижда никакъв смисъл да продължава напред, допълни специалистът. Това е добре обмислено решение. А фактът, че става пред Президентството, в присъствието на много камери, говори за директен упрек към институциите.

Не е ясна причината, поради която Лидия е посегнала на живота си. Тя е имала добра работа и дете, за което да се грижи. Вярно е, че животът й не е бил лек, но най-вероятно нещо е станало в последните дни, което я е провокирало, допълни д-р Гълъбова.

Това са вид балансирани самоубийства. При тях човек си прави равносметка и тя не му харесва. Важно е да се направи задълбочен анализ на ситуацията и да се разбере какви са причините, които подтикват хората към такова решение, каза още психиатърът. По думите й не бива с лека ръка да казваме – този е луд, затова го е направил.

Източник: tv7.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари