Семейството на Цветан Василев тъне в разкош, докато служителите на TV 7 бранят медията с телата си

0
Видео кадри с къщата на Цветан Василев в Швейцария
Видео кадри с къщата на Цветан Василев в Швейцария

Видео кадри с къщата на Цветан Василев в Швейцария показа днес bTV.

Водещият на сутрешния блок Антон Хекимян обясни, че кадрите пристигнали анонимно по мейл и авторът коментирал, че семейството на банкера тъне в разкош, докато служителите на TV 7 бранят медията с телата си. Няма лошо, който има възможности да има такъв имот. И аз искам да имам, но нямам такива възможности, коментира адвокатът на Василев - Константин Симеонов, който бе гост в студиото.

Сградата, където е бил кабинетът на Цветан Василев е била бъкана с камери и сигурно има записи на много хора, които са влизали там. При Василев такива материали определено няма и ако излезе от някъде, няма да са от него, бе категоричен юристът, който коментира изтеклите вчера списъци с имена на посетители при ексбанкера.

рябва да се покаже кои хора лъжат, че са имали общо с банката и Василев. Тази банка беше умишлено съсипана и ние ще плащаме за това, посочи адвокатът. 

Хората с преференциални лихви не бих нарекъл баровци. В почти всяка банка, в която отидеш с по-прилична сума, ти предлагат преференцзиални лихви, коментира той. На въпрос дали все още Василев иска да се върне, Симеонов бе категоричен: "Аз лично съм против Цветан Василев да се върне".

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари