Семейството на аптеки „Оптима“ в Русе се увеличи със зет

211
Красимир и Марияна Иванчеви омъжиха вчера най-голямата си дъщеря
Красимир и Марияна Иванчеви омъжиха вчера най-голямата си дъщеря Снимка: в. "Бряг"

Да имат три дъщери е сбъдната мечта за собствениците на аптеки „Оптима“ и ресторант „Кралска закуска“ Краси и Марияна Иванчеви. Вчера те задомиха най-голямата си дъщеря – Моника

На борда на кораб „София“, където се състоя сватбената церемония и самото тържество, тя каза своето силно и категорично „да“ на избраника си Димитър Миков, с който вече имат и наследник – двегодишният Кристиян, пише вестник "Бряг" 

 Стиснал, ръката на развълнувания си баща, най-малкият мъж във фамилията, с трепет очакваше на палубата мама като булка, която се появи под ръка с другия любим мъж в живота си – баща си Красимир.

Той я предаде в ръцете на младоженеца под звуците на жива музика – пиано и цигулка, на които гостите се наслаждаваха по време на официалната церемония. Важна роля до булката заемаха и нейните сестри – прекрасните шаферки Виктория и Калина. По пътя напред плътно до младото семейство ще са и техните кумове – младото семейство Кирил и Радина Тодорови.

В началото на сватбеното тържество в ресторант „Crazy fish“ Кирил Тодоров поздрави гостите и новото семейство Микови с вдъхновяваща реч, след което поведе и първото хоро за вечерта – кумовото. Марияна Иванчева захрани младоженците с подсладена питка, за да има занапред – зет като мед. За специалния момент тъщата, която от години се занимава активно и с обществена дейност в ролята на общински съветник в местния парламент, беше подбрала стилна рокля с паднали рамене, в тон с ризата на съпруга си. След първия сватбен танц и множеството приятелски викове „Горчиво“, булката подари и един специален танц на баща си – Красимир Иванчев, за да му напомни, че завинаги ще остане момичето на тати.

Гостите опитаха изискани блюда и питиета, и се забавляваха под звуците на подбрани музикални изпълнения на живо. Малко преди полунощ небето над Дунав бе озарено от приказна заря, точно след като младоженците разрязаха ритуално сватбената торта. Купонът за най-издръжливите продължи до сутринта в бара на кораб „София“, за да е все така весел и изпълнен с хубави моменти сред близки и приятели пътят на младото семейство Микови занапред.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    11
    Мария Георгиева
    Стига сте писали глупости. Взех едни пари и съм написала хубав текст. Здраве да е!
  • 3
    10
    до 9
    Знам.
  • -1
    9
    До последния хейтър
    Райков почина според скорошна статия. Ако за същия човек става въпрос
  • 7
    8
    сватбар
    Бе нещо не виждам водещият офицер на Краси, за Райчо ми е думата.:)
  • 25
    7
    Читател
    Извинявайте,това платена публикация ли е? Авторитетните сайтове ( Дунавмост не е такъв) отбелязват, когато публикацията е такава. Или просто "редакторите" (кавичките не са грешка) се чудят какво да пишат, за да припечелят някой лев в повече?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари