Семейство благодари на полицаи за професионалното им отношение

2
Николай Николов и съпругата му са получили съдействие по време на тежък за тях момент
Николай Николов и съпругата му са получили съдействие по време на тежък за тях момент Снимка: ОДМВР - Кърджали

Николай Николов и съпругата му са получили съдействие по време на тежък за тях момент

В ОДМВР - Кърджали е получено благодарствено писмо, с което Николай Николов изразява признателност за професионалното и човешкото отношение на началника на РУ-Кирково главен инспектор Михаил Димитров и служители на управлението.

Ботевградчанинът и съпругата му пътували към Кирково по повод пътнотранспортно произшествие с неговите родителите в района на село Бенковски. Тръгнали веднага от Ботевград, след като научили за катастрофата, като междувременно се свързали с дежурния в РУ - Кирково, от когото разбрали, че автомобилът е в полицейското управление и сведение къде са настанени пострадалите.

Допълнително проучване установи, че дежурен същия ден е бил младши експерт Красимир Арнаудов, на мястото на катастрофата са били полицейските служители Асен Кирков и Митко Солучков, разследването на пътното произшествие е било възложено на разследващия полицай Десислава Боянова.

След близо 300 км път семейството пристигнало късно в РУ-Кирково, където ги очаквал гл. инспектор Димитров. Началникът на управлението ги придружил до болницата в Кърджали, където били настанени пострадалите от катастрофата.

"Получихме разбиране и изключително професионално отношение както от него, така и от колегите му", пише г-н Николов и отправя поздравления към организираните компетентни и добросъвестни полицейски служители, които са съдействали на семейството му в тежък момент.

*На снимката: от ляво надясно младши експерт Красимир Арнаудов, разследващ полицай Десислава Боянова, гл. инспектор Михаил Димитров.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари