Селин Дион се влошава, вече няма контрол над мускулите си

1
Певицата, която страда от синдрома на скованата личност, повече от всичко мечтае да се върне на сцената
Певицата, която страда от синдрома на скованата личност, повече от всичко мечтае да се върне на сцената Снимка: Céline Dion / Facebook

Певицата, която страда от синдрома на скованата личност, повече от всичко мечтае да се върне на сцената

Легендарната канадска певица Селин Дион вече няма „контрол над мускулите си“, разкри по-голямата ѝ сестра Клодет, цитирана от Daily Mail и Dama.bg.

Година след като изпълнителката беше принудена да отмени световното си турне заради синдрома на скованата личност, Клодет разкри, че Селин все още не е готова да се върне на сцената, тъй като болестта ѝ прогресира. „Тя вече няма контрол върху мускулите си, но твърдо е решила един ден да се върне на сцената, това е голямата ѝ мечта в момента“, обясни Клодет. „Тя работи усилено, но няма контрол върху мускулите си. Това, което ме съсипва, е, че тя винаги е била дисциплинирана“, каза още Клодет.

Хората, които страдат от синдрома на скованата личност (SPS), могат да буквално да се превърнат в „човешки статуи“, като болестта им пречи да се движат или да говорят. Състоянието, което е много рядко, също може да доведе до спазми, които генерират достатъчно сила за счупване на кост.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    фена на Путин
    Не успях да се натъжа. Моите старци са в плачевно състояния. Селин никак не ме трогва. Попя, поживя си, никак лошо, отива си. Живот ! Пожелавам и минимални мъки.
  • 8
    1
    Абе, не е кеф
    Ама на нейните години, българи нямат и един зъб в устата си. Синдрома на пасираната храна. 30-годишни сменят тазобедрени стави. Не е OK.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари