Селин Дион отмени концерти заради здравословни проблеми

1
Певицата обяснява, че продължава възстановяването й, а лекарите са ѝ препоръчали да отмени предварително планираните си концерти
Певицата обяснява, че продължава възстановяването й, а лекарите са ѝ препоръчали да отмени предварително планираните си концерти Снимка: БГНЕС

Канадската поп звезда Селин Дион отмени насрочени концерти от турнето си в Северна Америка заради здравословни проблеми

Певицата съобщи новината на феновете си в профила си в Туитър, предаде БНТ

"Наистина се надявах, че до този момент ще съм по-добре, но предполагам, че просто трябва да бъда търпелива и да спазвам режима, който лекарите ми предписват", пише тя.

В съобщението си певицата обяснява, че продължава възстановяването й, а лекарите са ѝ препоръчали да отмени предварително планираните си концерти, които трябваше да се проведат от 9 март до 22 април. Всички закупени билети ще бъдат възстановени.

Концертите в Европа като част от световното турне на Селин Дион по повод последния ѝ албум Courage все още не са отменени. Първият е насрочен за 25 май.

През 2004 г., след като продаде повече от 175 милиона албума по целия свят, Селин Дион получи диамантената награда на World Music Awards, с което стана най-успешната певица на всички времена.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Замислен
    Хм... Проблеми с мускулите. Да не би случайно да е от ваксината? https://truthmeter.mk/anti-vaxxers-abuse-celine-dions-health-as-a-weapon-against-vaccination/
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари