Секта стои зад агресията на Калоян?

0
Секта стои зад агресивното поведение на 18-годишния Калоян, който първо преби медицинска сестра в "Пирогов", а часове след това се самоуби
Секта стои зад агресивното поведение на 18-годишния Калоян, който първо преби медицинска сестра в "Пирогов", а часове след това се самоуби Видео: BULGARIA ON AIR

Секта стои зад агресивното поведение на 18-годишния Калоян, който първо преби медицинска сестра в "Пирогов", а часове след това се самоуби във вътрешен двор на бул. "Васил Левски" в София.

Това е мнението на неговите близки, съобщава Bulgaria On Air.

Родителите са категорични, че за пръв път хващат сина си да употребява наркотици, а в последно време във профила си във Facebook е почнал да качва множество религиозни и библейски цитати.

Чичото на Калоян – Атанас Милев, разказа пред Bulgaria On Air, че брат му е открил сина си върху ориз и с Библия. Апартаментът е бил изпочупен, а родителят веднага се е обадил на телефон 112, откъдето са пратили линейка и полиция.

Бащата на Калоян лично е вързал буйстващия си син за леглото в болницата и дори е записал клип, за да му покаже като се възстанови как е изглеждал след употребата на опияти. Близките на Калоян не разбират как може младият мъж първо да се отвърже, да нападне сестрата, а след това необезпокоявано да се добере до центъра на София облечен само с боксерки и тениска.

Освен това те са категорични, че Калоян не е имал никакви познати във входа, откъдето се е самоубил, а блокът се заключвал и е трудно на външен човек да проникне в него.

Същевременно нападнатата медицинска сестра Стефанова продължава своето възстановяване в „Пирогов“. Колегите й са категорични, че ще й трябват повече от месец за пълно възстановяване.

Източник: BULGARIA ON AIR
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари