Сексуални маниаци одраха и изнасилиха старица

0
Закоравели престъпници нападнали самотна пенсионерка в Бриливка, Украйна
Закоравели престъпници нападнали самотна пенсионерка в Бриливка, Украйна

Жестокото престъпление потресе дори служителите на криминална полиция в Украйна.

Закоравели престъпници нападнали самотна пенсионерка в Бриливка, свалили дрехите й, след което й нанесли около 10 удара с нож.

Дори когато 72-годишната жертва спряла да диша, изродите продължили да режат тялото й. След това садистите свалили кожата й, опърлили космите на интимните й части и я изнасилили по най-извратения начин, съобщава bloknot.ru, цитиран от БЛИЦ.

Според полицията нападението не е с цел грабеж, защото от дома на възрастната жена липсвали едва 200 гривни. Медици са изследвали спермата, открита в тялото на жената, и са отделили ДНК-то на двама мъже.

Местни жители разказват, че малко преди нападението са забелязали двама непознати мургави мъже, приличащи на цигани. Бдителни жители на селището се включили в разследването на зверското убийство. Малко по-късно един от убийците е задържан.

Извършителите са двама мъже – на 32 и 21 години, между които има роднинска връзка. Те са жители на Виницка и Николаевска области. Пристигнали в Бриливка и помолили старицата да ги приюти. Жената отворила вратите на дома си и дори не поискала пари.

На профила в социалната мрежа на задържания са открити много порноклипове в стил садо-мазо.

Органите на реда издирват по-младия убиец.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари