Секси учителката Силвия Зубева е бременна!

1
От две седмици Зубева не влиза в класните стаи, тъй като е излязла в болничен
От две седмици Зубева не влиза в класните стаи, тъй като е излязла в болничен

Щастливата новина беше потвърдена от служител на столичното 119-о училище "Акад. Михаил Арнаудов", цитирани от България днес.

Началната преподавателка нашумя през 2014 г., след като на първия учебен ден се появи със секси тоалет. Дългите й коси и късата рокля накараха татковците да ахнат. Снимката на Зубева мигновено беше разпространена в социалните мрежи, а славата й достигна международни мащаби. Самата учителка призна, че във фейсбук е получавала десетки неприлични предложения от непознати мъже, но не им обръщала никакво внимание.

От две седмици Зубева не влиза в класните стаи, тъй като е излязла в болничен. Причината за неочакваната почивка е растящият й корем. От училището бяха категорични, че до раждането на първото си дете Зубева няма да се върне обратно на работа. Там я очакват след края на майчинството й.
Преподавателите и учениците в 119-о училище от известно време се чудят защо секси учителката има заместник. Всъщност Зубева запазила в тайна новината за очакваното дете и не искала да се разчува в публичното пространство. Не е ясно и в кой месец от бременността е.

От 10 месеца Зубева има връзка с волейболния национал Тодор Скримов. Двамата се запознават още през 2015 г. покрай общи приятели. Спортистът познава бъдещата си половинка от доста по-рано, тъй като срещна публикациите за нея в медиите. Учителката пък ходи на волейболните мачове и там за пръв път зърва на живо любимия си мъж.

"Чувстваме се много добре заедно, това е най-важното", призна още преди време Скримов. И двамата са категорични, че не се ревнуват, макар да са наясно, че половинката им има хиляди обожатели.
"Спечели ме с доброто си възпитание", отвърна на свой ред възпитателката в столичното школо.

В началото на връзката им Зубева и Скримов изпитваха трудност да прекарват повече време заедно, но покрай бременността на преподавателката вероятно ще са неразделни.

През миналата година се заговори, че влюбената двойка ще мине под венчило, но така и не се появи категорична информация, че са закрепили отношенията си по официалния ред.
Потърсили за коментар за щастливото събитие Скримов, но той не е отговорил.

Източник: България Днес
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари