Секси маце показва, колко лесно поддържа кожата на лицето си

2
Лесно маска за лице
Лесно маска за лице

В рубриката „Добре е за теб“ се натъкнах на един уникално лесен и хитър трик. Да си признаем - на всеки му излизат пъпки, особено по лицето, и това го ужасява. Аз лично дори една да имам, не мога да се понасям, опитвала съм много скъпи лосиони, заличаване с различни гримове, но пъпките пак си стоят там и ме побъркват.

Ужасно е, когато сутрин станеш и се погледнеш в огледалото, да се натъкнеш на тези несъвършенства, все едно безбройните черни точки по носа не са ми достатъчни...  С този брилянтно прост трик (изработен от 100% натурални съставки) пъпките остават само спомен. Поне знам, че за направата му, не е пострадало някое животно. Знаете, че повечето козметични продукти ги тестват врху тях, но това е друга тема.

Нужно е само 1 яйце. Начинът на приготвяне е лесен. Две купички – в едната белтък, в другата жълтък. Като цяло ти е необходим само белтъкът, така че другата част може да ти послужи и за закуска. Вземи една козметична четка, както е направила дамата от видеото, и разнеси по цялото лице.

 Разбира се, хубаво е да избягваш зоната около устата и очите.  След като приключиш с нанасянето, имаш нужда от многопластова хартия или хартиена кърпа за ръце. Покриваш лицето си и с четчицата намазваш още един слой протеин, така че хартията да стане почти прозрачна. Нека маската изсъхне добре – това отнема около 30 минути.

 След което се издърпва леко целият слой.  После е нужно само да се погледнеш в огледалото и да се насладиш на видимите резултати.  Най-добре е да правиш тази маска  поне два пъти седмично.

Мен лично ме шокира фактът, че толкова елементарен трик води до наистина чиста кожа. Важното за мен е, че излиза евтино и не съдържа токсични химикали. И съвсем честно: отстраняването на маската е забавно, защото освен за изчистване на лицето, помага при мазна кожа, стяга и предпазва от бръчки!

Източник: Агенция ПИК
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари