Секс маниак нападна Гери Дончева

1

Женен секс маниак нападна моделката Гери Дончева.

Красавицата пропищя в своя профил във "Фейсбук" от натрапника, който се свързал с нея на лично съобщение в официалната й страница, предаде ПИК.

Тъй като Дончева редовно води различни модни и светски събития, участва в дефилета, въпросната страница й служи за контакти с хора или фирми, които при липса на личния й номер могат да се свържат с нея, за да я ангажират за меторпиятие.

Мераклията Петко Табаков отправил предложение за 2000 лева. От чат-кореспонденцията с Дончева, скрийншоти от която моделката разпространи, става ясно, че тя е поискала да знае какво клиентът изисква от нея - дали тя ще трябва да подсигури сценарии, певица и озвучител.

На въпросите й какви точно услуги търси, въпреки семейното си положение, Табаков отговаря без всякакви задръжки "Среща, вечеря и задължително секс".

"Постоянно получавам предложения за с*кс, обаче това преля чашата! Трябва да ги изкарваме на показ такива безсрамници, за да се засрамят!!! Как е възможно до такава степен да са им слаби ангелите?!? Петко Табаков, та Вие имате семейство! Как може без да ме познавате да допускате, че подобни разговори са уместни?!?! Шервайте за да се знае какъв е наглец този човек! Да се приключи с този тормоз и да не закача други!", написа Дончева в своя профил.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари