Седмицата започва с мъгла

0
Максималната температура в Русе ще достигне около 13°
Максималната температура в Русе ще достигне около 13° Снимка: Dunavmost / Архив

Максималната температура в Русе ще достигне около 13°

Днес ще има променлива облачност. Преди обед на много места ще е мъгливо. Ще е почти тихо, по Черноморието със слаб предимно североизточен вятър.

Температурите продължават да падат. Минималните ще бъдат между 2° и 7°, в Русе около 4°, съобщават от Националния институт по метеорология и хидрология. Максималните температури ще бъдат между 12° и 17°, в Русе около 13°. Валежи в Русе не се очакват. 

Преди обяд, а на места в източните райони и в следобедните часове, ще има ниска облачност или мъгла и в отделни райони ще преръмява. След обяд над по-голямата част от страната вече ще бъде слънчево. В Дунавската равнина и Източна България ще духа слаб вятър от изток-североизток.

Атмосферното налягане слабо ще се понижи, но ще остане по-високо от средното за ноември.

Над Черноморието ще има ниска облачност, в следобедните часове на места намаляваща до слънчево време. Ще духа слаб североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат 14° - 15°. Температурата на морската вода е 15 - 16°. Вълнението на морето ще бъде 2 - 3 бала.

Над планините ще бъде предимно слънчево, в сутрешните часове в ниските части с мъгла. Ще духа слаб вятър, предимно от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 12°, на 2000 метра – около 7°.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    русенец
    Виждам! Т.е. нищо не виждам защото има мъгла.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари