Седмичен хороскоп за 8 - 14 април 2024

1
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Овен

Овните, които правят бизнес, трябва да общуват с алчни хора възможно най-малко. Същото важи и за тези, които търсят любовта.

Тази седмица всеки, който иска да взаимодейства, ще може да напредне и да стане по-успешен. Трябва да посветите възможно най-много време на вашето семейство, близки и приятели. Напълно възможно е някои от тях да имат нужда от помощ тази седмица. Няма смисъл да изискваме добро за добро. Човекът ще върне услугата в обозримо бъдеще и то в двойна сума.

Телец

В понеделник енергията на Телец ще започне да нараства. Тези хора ще могат да получат прилив на енергия, силна интуиция и мотивация. Във финансовия сектор засега е по-добре да останете наблюдатели. Струва си временно да спрете да пазарувате и да не рискувате репутацията си на работа. Що се отнася до любовта, от понеделник ще започне положителен период в тази област.

Близнаци

От първите моменти на понеделник е по-добре да се отървете от негативните мисли. Несигурността и страховете могат да станат източник на големи проблеми в работата и любовта. По-близо до петък звездите и планетите ще подобрят паметта на Близнаци. Това ще означава, че ученето ще бъде много полезно в края на седмицата. Домакинските задължения също ще бъдат много важни, но е по-добре да ги правите във всяко свободно време. В началото на седмицата е по-добре да проведете одит, като изхвърлите всички ненужни неща.

Рак

Това е много благоприятно време за Раците за духовни практики и интроспекция. Можете спокойно да се занимавате с творчески дейности. Представителите на творческите професии ще имат голям успех. Късметът ще започне да огрява и всички, които са принудени да пътуват на 10 април. Панацеята за любовните проблеми ще бъде работа, спорт и работа. Няма нужда да се тревожите за дреболии, защото всичко лошо отминава.

Лъв

Важно е да промените фокуса от себе си към другите. Лъвовете трябва да мислят за децата си, половинката си, родителите си. Възможно е да имат нужда от помощ. Знак, че всичко се движи в правилната посока, ще бъде радостта на близките. Освен това провалът в една област ще ви помогне да успеете в друга. Ако всичко се обърка в работата, тогава любовта ще разцъфти и обратно. Лъвовете имат нужда от оптимизъм и малко самочувствие.

Дева

В периода от 8 до 14 април е възможно неприятните навици да се усетят при Девите. Това ще отблъсне хората от тях и ще ги накара да променят мнението си за тях. За да не се случи това, ще трябва по-внимателно да анализирате действията и думите си. Особено важно е да се държите правилно с нови познати. Тази седмица Девите ще бъдат поздравени с облеклото си. Всеки, който търси сродна душа, трябва да си вземе почивка за известно време. По-добре е да се съсредоточите върху работата.

Везни

Може би Везните ще успеят да намерят ново занимание за следващите няколко месеца. Най-важното сега е да избягвате мързела и отлагането. Околните ще очакват от Везните подкрепа и разбиране. Егоизмът и агресията могат да причинят големи проблеми на работното място и в семейството. Основният съвет към Везните за тези седем дни е да не губят приятели. Ще бъде много по-лесно да разочаровате човек, отколкото да го изненадате приятно.

Скорпион

Понеделник и вторник няма да са най-благоприятните дни за Скорпионите. Сега е моментът да спрете да се ровите в себе си и да търсите някакви недостатъци, да се критикувате. Това е отлично време за интеграция, за работа в екип, за преминаване на нова позиция. За да направите това, по-добре е да изберете втората половина на работната седмица. Звездите и планетите ще ви помогнат да покажете своята индивидуалност и да постигнете целите си във всяка област на живота.

Стрелец

Стрелците трябва да започнат седмицата с почистване на дома или апартамента си. Финансовата сфера ще бъде най-важна за представителите на този знак, така че трябва да сте по-внимателни към детайлите. Ще бъде полезно да общувате с мъдри хора с богат опит. Стрелците могат да научат много от тях. Ако някакви комплекси и страхове излязат на повърхността, баналната промяна на средата ще помогне да ги преодолеете. Трябва да контактувате по-малко с арогантни и суетни хора.

Козирог

Козирозите могат да сънуват пророчески сънища от 8 до 14 април. Освен това тези хора ще имат много силна емпатия и интуиция. Седмицата ще бъде изключително продуктивна, наситена със събития и ярка. Звездите искат Козирозите да започнат да се борят със своите недостатъци и дълбоко вкоренени преживявания. За това нощните светила ще им помогнат да намерят нови стремежи, ще отворят подсъзнанието си и ще им помогнат да си поставят нови цели. Ще се появи ентусиазъм, мотивация и желание да станете по-добри.

Водолей

Водолеите трябва да се съсредоточат върху семейството си, като насочат енергията си към любовта и решаването на домакинските задължения. Шестото чувство ще им помогне в трудни ситуации. Трябва да разчитате и на подкрепата на близките. Техните думи ще ви помогнат да си върнете увереността, ако всичко се обърка. Водолеите ще могат да намерят любовта за себе си, за любимите хора, за цял живот.

Риби

Това е страхотно време за пазаруване и пътуване. Основното нещо е да поддържате енергия и здраве. В началото на седмицата са възможни промени в настроението, което ще се отрази негативно на продуктивността. От понеделник всичко ще се промени към по-добро. Рибите ще станат по-малко уязвими и депресирани. Чувствителността и нежността ще бъдат заменени от сила и увереност. Представителите на този знак ще могат да преодолеят своите фобии, да създадат нови връзки и да придобият безценен опит.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари