Седмичен хороскоп за 6 - 12 март 2023

1
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия

Интересни промени очакват Козирози, Водолей и Везни

В същото време Козирозите ще бъдат особено склонни да преразгледат обичайните си житейски правила и нагласи, докато Водолеите, напротив, ще действат изключително според ситуацията.

Раците, Скорпионите и Рибите ще бъдат особено засегнати от пълнолунието и всички препоръки за тези знаци ще станат особено актуални.

Телецът ще преживее всички хармонични прояви на аспектите на Венера, а Близнаци, Стрелец, Овен и Лъв ще се сблъскат с непредвидими ситуации, които ще произтичат от аспектите на Уран и Слънцето.

Овен

Овните са много склонни да се потопят в романтичната сфера на живота. Освен това тези, които не са във връзка, имат всички шансове за съдбовни запознанства и срещи. Срещи, подаръци, знаци на внимание толкова ще пленят огнения Овен, че те могат да изместят професионалните си дела, роднини и приятели на втори и дори трети план. Здравето може да напомни за себе си на Овните в края на седмицата с настинки и лека анемия, а финансовият сектор ще ви зарадва с пари или приятна информация. Приятелска атмосфера на сътрудничество ще съпътства Овните на работното място, а тези, които развиват собствен бизнес, ще имат възможност да започнат нов интересен проект, който впоследствие ще донесе добри материални дивиденти.

Телец

Телецът през цялата седмица ще поддържа донякъде несериозно отношение, избягвайки всякакви проблеми, конфликти и трудности. Телецът ще иска да се отпусне емоционално, като елиминира всички досадни или трудни фактори от живота си. Възможност за приятно прекарване ще се предостави през втората половина на седмицата, когато на хоризонта ще се появят стари приятели и познати с интересни предложения в тази насока. Повечето Телци ще избягват всякакъв вид отговорност през този период, те ще накарат да се тревожат не само близките си, но и колегите от работата. Главоболието може да изненада Телците по-близо до уикенда, а финансовият сектор все пак ще ви принуди да се мобилизирате и да предприемете редица важни стъпки, за да го подобрите.

Близнаци

Близнаците няма да започнат седмицата много позитивно, подразнени от принудителната „работа върху грешките” от миналото си. Въпреки очевидните ползи от този процес, той носи малко радост. От четвъртък обаче тенденциите ще започнат постепенно да се променят и на хоризонта на Близнаците ще се очертаят приятели с интересни планове и предложения. Финансовата сфера ще направи Близнаците малко притеснени, но предишните усилия ще дадат резултат и ще ви помогнат безопасно да преживеете известен спад в планираните парични постъпления. Що се отнася до сферата на отношенията и романтиката, тук Близнаците ще имат известен спад в активността и интереса, цялото внимание ще бъде погълнато от професионални дела, срещи, преговори и пътувания, които могат да отнемат и почивни дни. Доброто здраве ще помогне на Близнаците да преживеят всички трудности на този период.

Рак

За Раците се очертава романтична седмица, когато всички мисли ще бъдат изпълнени с вълнуващи преживявания, мечти, планове и надежди. Служебните романси, които започват внезапно, също не са изключени, но последиците от тях едва ли ще бъдат положителни както за самите Раци, така и за обектите на чувствата им. Професионалната сфера ще зарадва Раците, занимаващи се с творчество, изкуство или търговия с луксозни стоки. Здравето няма да ги предаде, с изключение на възможно алкохолно отравяне и препоръките тук са очевидни. Що се отнася до финансовата страна на живота, тук повечето Раци ще бъдат подвластни на някакви илюзии или нереалистични желания, които, за щастие, няма да продължат дълго и няма да позволят на Раците да извършват необмислени действия.

Лъв

Седмицата на Лъвовете ще бъде изпълнена с планове, надежди и идеи. Високият дух и положителните емоции ще имат благоприятен ефект не само върху самите Лъвове, но и върху непосредствената им среда - Лъвовете знаят как да стоплят всичко около себе си със своята „светлина“. Нови финансови перспективи ще зарадват Лъвовете през втората половина на седмицата, а подаръци от любими хора през първата. Интересни проекти ще завладеят тези представители на зодията, заети в сектора на услугите, красотата или медицината. Лъвовете, които са във връзка, ще получат дългоочаквани предложения за брак, но междувременно необвързаните Лъвове имат всички шансове да увеличат броя на обожателите си, като по този начин разширят избора си. Интересни събития очакват Лъвовете в края на седмицата и ако се грижат за здравето си, ще имат възможност да прекарат добре.

Дева

Почти цялата седмица Девите ще бъдат заети със семейни дела, а не само с проблеми. Посещението на тържества или събития, организирани от роднини или самите Деви ще донесе не само добро настроение, но и интересни и полезни запознанства. Разходите за себе си и вашите желания ще зарадват Девите, а финансовите перспективи ще ви позволят да гледате в бъдещето с увереност. Здравето няма да създава проблеми на Девите, което ви позволява да поддържате висок енергиен потенциал през цялата седмица. Що се отнася до романтичната сфера, тук Девите също имат късмет, както за момента необвързаните, така и тези във връзка: първите ги очакват обещаващи срещи, а вторите – приятни изненади от техните сродни души.

Везни

При Везни настроението ще бъде подобно на настроението на „братята им по стихия“ – Близнаци. Същата "работа върху грешките" от миналото, само че през втората половина на седмицата. Везните ще имат добри шансове най-после да се отърват от някои от своите „демони“, които ви пречат да бъдете щастливи и да живеете пълноценен живот. Професионалната сфера ще принуди Везните да положат много усилия и енергия за решаване на текущи проблеми, но особено мотивираща ще бъде добрата перспектива за достойно възнаграждение, което ще помогне на Везните да преодолеят сериозните пречки пред успеха. Здравето може да се възвърне с психосоматични симптоми в края на седмицата и адекватният сън и почивка ще бъдат най-доброто лекарство тук. Вероятни са романтични запознанства с Везни, родени в края на септември.

Скорпион

Натоварена седмица очаква Скорпионите, когато ще трябва не само да защитават интересите си, но и да направят избор на собствена сфера на дейност, за да станат впоследствие лидери в нея. Кариерно ориентираните Скорпиони ще бъдат повишени, успешно се движат нагоре. Финансовият сектор ще зарадва Скорпионите, занимаващи се с търговия или продажби, докато останалите представители на този знак ще трябва да положат значителни усилия, за да постигнат материален успех, но резултатът ще бъде по-ценен. Що се отнася до романтиката и връзките, тук самите Скорпиони ще бъдат "ковачите" на своето щастие, някой - борейки се с изкушенията, а някой - потапяйки се в новите бурни води на страстта. Здравето ще зарадва Скорпионите с добър имунитет, което им позволява да реализират всичко планирано.

Стрелец

Стрелецът ще бъде в стабилно и балансирано емоционално състояние, което ще помогне не само за решаване на текущи проблеми, но и ще се докаже като отличен организатор, арбитър или миротворец. Способността да се вижда ситуацията от различни ъгли и да се вземат информирани решения ще създаде добра репутация на Стрелеца не само в професионалната сфера, но и в социалната среда. Бизнесмените Стрелец ще решат успешно всички данъчни и кредитни проблеми, а служителите ще получат предложения за нова работа или по-висока позиция. Финансовата сфера на Стрелците ще е стабилна и предвидима, а здравето може да напомни за себе си с алергични реакции през втората половина на седмицата.

Козирог

Седмицата на Козирог ще донесе малко спокойствие. Динамиката ще липсва както в професионалната сфера, така и в отношенията. Не може да се каже, че тази ситуация ще разстрои Козирозите - предходната седмица не мина безпроблемно за Козирозите, тялото и психиката изискват спокойствие и почивка. Най-добрата почивка трябва да бъдат разходки сред природата, промяна на обстановката и премерен начин на живот. Леката физическа активност, добрият сън и здравословното хранене ще помогнат да се избегне естественото намаляване на имунитета след стрес, а комуникацията с близки приятели ще възстанови стабилността на емоциите. Материалната сфера ще остане стабилна, позволявайки на Козирозите да реализират голяма част от плановете си.

Водолей

Водолеите ще посрещнат седмицата с добро настроение, пълна с планове и надежди. Романтичната сфера ще зарадва представителите на този въздушен знак със срещи, признания и предложения, както и с изненади и подаръци. Някои Водолеи дори ще решат да приемат предложения за брак, поддавайки се на искрени взаимни чувства - и шансовете за успешен семеен живот в този случай са много високи. Работата ще зарадва онези Водолеи, които са заети в сферата на медицината, консултирането или услугите. Здравето няма да създава проблеми, с изключение на онези Водолеи, които имат анамнеза за хронични ендокринни заболявания - в средата на седмицата са възможни леки смущения или обостряния. Добри финансови новини ще зарадват Водолеите в края на работната седмица.

Риби

Рибите ще трябва да се "разправят" не само с партньорите си, но и с колегите от работата. Засиленият конфликт през първата третина от седмицата няма да има най-добър ефект върху емоционалното състояние на Рибите, принуждавайки ги да извършват ирационални действия, за които по-късно ще съжаляват. Недоразуменията с колегите също могат да повлияят на качеството на работата, принуждавайки Рибите да отделят допълнително време за коригиране на резултатите. Опасността от нараняване или изгаряне може да стане актуална за Рибите през втората половина на седмицата. Не е изключена и корекция на финансовите планове след 8 март. Необичайни ситуации или запознанства с интересни личности могат да повлияят на мирогледа на някои представители на зодия Риби, принуждавайки ги да преразгледат много нагласи и дори ценности.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари