Седмичен хороскоп за 24 февруари - 1 март 2020

2
Виж седмичния хороскоп за всички зодии
Виж седмичния хороскоп за всички зодии

Новата седмица ще бъде динамична.

Ще е важно да овладеем емоциите си и да не бързаме с подписването на документи. Какво ви очаква според зодията, вижте в седмичния ни хороскоп.

Овен

Грижите ще са повече от обикновено. Ще се налага да взимате спешни решения в стресови ситуации. Всичко ще се получи според предвижданията ви, ако контролирате емоциите и овладеете раздразнението. Не се лишавайте от почивка и не лишавайте близките си от внимание. Изслушвайте въпросите и се възползвайте от препоръките им, ще ви мотивират.

Телец

Ще получите новини, които очаквате от доста време и за ваш късмет, те ще се окажат повече от удовлетворителни. Благоприятно стечение на обстоятелствата ще ви помогне да се справите със стар проблем. Не е фатален, но е досаден. Действайте бързо, но не и прибързано.

Ще имате възможност да заявите себе си, да покажете на какво сте способни. Интуицията няма да ви подведе, доверете ѝ се при взимане на важни решения.

Близнаци

Събитията ще са разнообразни и нееднозначни. На моменти може да са и твърде хаотични, опитайте се да действате организирано доколкото е възможно. Не пренебрегвайте необходимостите на близките си, ще ги огорчите. Търсете начин да съчетаете своите интереси с техните. Структурирайте бъдещите си планове и направете първите организационни стъпки по осъществяването им, но без да стигате до практически действия.

Рак

Спокоен и сравнително плодотворен период. Започнете с обмислянето и ресурсното подсигуряване на новите проекти. Помислете дали ще ви е нужно съдействие и на кого можете да разчитате. Преценете внимателно на какви „подводни камъни“ бихте могли да се натъкнете. Ще се справите много по-лесно, ако сте подготвени. Желателно е да поработите и върху запаса от знания, с който разполагате. Усвоявайте нова информация, научете се да реагирате гъвкаво и да не робувате на предразсъдъци.

Лъв

Енергетиката ви ще е стабилна през целия период, а имунната система ще е достатъчно надеждна. Работоспособността ви ще е завидно висока, което не означава, че трябва да прекалявате с натоварванията. Ще получите различни оферти за нови сделки. Прегледайте ги подробно и не бързайте да подписвате окончателните условия. Наблюдавайте за подвеждащи клаузи, които биха ви натоварили с неясни отговорности.

Общуването ще ви се получава по-лесно от обикновено и колективните проекти ще са с добър краен резултат. Ще можете да разгърнете потенциала си предимно в екипната работа. Някои дейности може и да се проточат, да са свързани с недоразумения, но не си заслужава да ги преживявате прекалено надълбоко.

Дева

Поредица въпроси, които от доста време ви безпокоят и изпълват с мрачни мисли най-после ще намерят правилните отговори. Ще се почувствате разтоварени и уверени в собствените си сили. Емоционалното ви състояние ще се промени, ще започнете отново да се наслаждавате на дребните радости. Периодът ще е сравнително спокоен, ще си осигурите време за размисъл, за анализ на постигнатото и предстоящото.

Каквото и да се случи, ще съумеете да реагирате с чувство за хумор. Дребни, незначителни на пръв поглед събития ще ви покажат на кого можете да разчитате и кой трябва завинаги да излезе от списъка на приятелите ви. Използвайте свободното време за себе си, погрижете се за здравето и интелектуалните си интереси.

Везни

Не се изненадвайте, ако действителността не отговори на очакванията ви. Предстои един несигурен и леко напрегнат период. Не са изключени недоразумения, предизвикани от различни причини: двусмислени изказвания, недоизречени истини, неправилно възприемане на получената информация…

Постарайте се да овладеете противоречивите си чувства и да реагирате сдържано. Правилната тактика ще е вие да следвате събитията без да се опитвате да им въздействате. Колкото по-гъвкаво реагирате, толкова по-малко ще са негативните последствия, с които да се налага да се справяте след време.

Скорпион

Професионалният напредък за който си мечтаете, най-после ще се случи. Въображението и логиката ви ще са в синхрон и ще можете да осъществите голяма част от замислите си. Добра предпоставка е, че ще разполагате и с варианти за публична изява. Ще съумеете да формулирате целите си и да ги свържете с обективните възможности, което никак не е малко.

Личните отношения също ще са градивни. Вие съзнателно ще възприемате мотивите за действията на околните, но и те от своя страна ще проявяват разбиране към вашето физическо и емоционално състояние.

Стрелец

Проблемите ви няма да се уреждат толкова бързо, колкото очаквате. Ще се натъквате на непредвидени затруднения, които ще предизвикват раздразнение и чувство за безпомощност. Ще се улесните, ако успеете да овладеете емоциите. Никой не се опитва да ви слага „прът в колелата“, просто за някои занимания избързвате, а за други сте пропуснали подходящия момент.

Въздържайте се от спонтанни решения, особено ако са свързани със скъпи покупки, промяна на работното място и пътуване на далечно разстояние. Утешителното е, че личните отношения ще са особено спокойни. Ако към този момент Купидон не ви е улучил със стреличките си, то сега може и да успее.

Козирог

Не се изненадвайте, ако през тази седмица ви връхлети стремеж към силни емоции и екстремни преживявания. По-добре не го споделяйте и не го обсъждайте поне в началото на седмицата. Ориентирайте се в обстановката на работното място, защото не е изключено именно професионалните дискусии да предизвикат бурни преживявания.

В случай, че деловите отношения са спокойни, то можете да си отдъхнете и да се захванете с организацията на почивните дни. Измислете развлечение, което и ще ви разтовари психически, но и ще ви зареди с адреналин. И най-вече, ако все още нямате семейство, подберете подходяща компания, с която да се насладите на приключението.

Водолей

Прекалено интензивното общуване ще ви изтощи емоционално. На моменти може да се почувствате разсеяни, умората да ви изпълва по-бързо от обикновено, ежедневната организация да ви затруднява. Запазете спокойствие, намерете начин да се уедините и да подредите мислите, ангажиментите, а най-вече срещите. Най-бързият начин за възстановяване на добрата кондиция и повишаване на тонуса е кратка разходка сред природата. Тишината и чистият въздух са незаменим лечител.

Погрижете се сами за доброто си настроение. Избягвайте контактите с хора, които се опитват да ви натоварват с грижите си, редувайте работа с почивка на равномерни интервали, проветрявайте редовно помещенията, в които пребивавате повече от няколко часа. Посветете свободното време на любима музика, любим филм, любима компания, а най-вече на любим човек. Ще изпъстрите ежедневието със свежи цветове.

Риби

Приятните новини ще стигат до вас по-често от обикновено. Ще поддържат настроението ви устойчиво в оптимистичната гама и ще съумеете да намерите положителен елемент във всичко, случващо се около вас. Ще погледнете от различен ъгъл даже факти, които преди време са ви създавали напрежение. Трудни въпроси, които умишлено сте отлагали, най-после ще намерят своето решение.

Обстановката у дома често ще е напрегната. Не реагирайте твърде остро на оплакванията на близките си. Те най-вероятно имат грижи и им е трудно да ги споделят. Поинтересувайте се внимателно. Със сигурност ще успеете да помогнете, всички ще са доволни и ще можете да се забавлявате заедно.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари