Седмичен хороскоп за 21 - 27 март 2022

0
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия

Рак - допълнителни печалби! Лъв, спрете да мечтаете - заемете се! Скорпион - важни събития!

Овен

Късметът е на ваша страна.

Това е благоприятно време за пътувания, предприети с практически цели. Тази седмица трябва да оцените перспективите си и да направите планове за близкото бъдеще. През почивните дни е подходящо да се разхождате на чист въздух.

Благоприятен ден - петък, неблагоприятен - сряда.

Телец

Организирайте работата според собствения си план, тъй като пътищата, утъпкани от другите, няма да ви подхождат. Не допускайте проява на егоизъм по отношение на близки хора и приятели. През почивните дни, в спокойна атмосфера, ще можете да разрешите ежедневните проблеми, които са били отлагани толкова дълго, и да се справите с кипящите семейни страсти.

Благоприятен ден - четвъртък, неблагоприятен - вторник.

Близнаци

Както се казва - поемете сами товара, за да не паднете при ходене. Опитайте се да изберете количеството текуща работа пропорционално на вашата сила. Ако ви бъде предложена помощ, не я отказвайте. Можете да проведете труден разговор с началниците си. Може да завърши с конкретно решение. Но не се притеснявайте, няма да останете без покровителство. По-близо до събота, не пропускайте важна информация, тя може да ви даде няколко невероятни идеи.

Благоприятен ден - вторник, неблагоприятен - петък.

Рак

Способността на Раците да установяват контакти и взаимоотношения с хората ще бъде много необходима. Опитайте се да бъдете точни. В седмицата от 21 до 27 март е възможна повишена агресивност. Помислете за това. Също така през този период е вероятно да бъде получена оферта, свързана с допълнителни печалби. Вземете го сериозно. Почивните дни е най-добре да прекарате в общуване с близките, това ще даде допълнителен заряд от положителна енергия.

Благоприятен ден - четвъртък, неблагоприятен - вторник.

Лъв

Спрете да мечтаете - заемете се! Това е мотото на Лъвовете за следващата седмица. Премахнете импровизирането и подгответе основата предварително, като съпоставите плюсовете и минусите. И едва тогава си струва да се втурнете във водовъртежа на решителните действия. От средата на седмицата отложете извършването на подвизи, свързани с подобряването на дома. По-добре е да се зарадвате с общуване с близки приятели.

Благоприятен ден - петък, неблагоприятен - четвъртък.

Дева

Седмицата от 21 до 27 март е благоприятен период, който ще ви предостави нови възможности за кариера. Ако можете да ги използвате максимално и да работите неуморно, тогава резултатите ще надминат всичките ви очаквания. В края на седмицата избягвайте дори малките конфликти и не губете търпение в ситуациите, които възникват.

Благоприятен ден - сряда, неблагоприятен - понеделник.

Везни

От 21 до 27 март избягвайте спорове и дискусии с други хора, дори ако са свързани с въпроси от вашата професионална компетентност. Възможно е да има малки затруднения, свързани предимно с вашата работа. Не избягвайте възможни промени в живота си, не забравяйте, че всичко се прави само за по-добро.

Благоприятен ден - събота, неблагоприятен - вторник.

Скорпион

Трудностите само ще ви провокират, като допълнителен стимул за развитие. Ще има важни събития, които ще сбъднат плановете ви. Освен това ще можете да изпълнявате ежедневни задачи с особен успех. Не се суете и не давайте празни обещания през уикенда, по-добре се погрижете за себе си.

Благоприятен ден - петък, неблагоприятен - сряда.

Стрелец

В седмицата 21-27 март можете да изненадате другите, но е желателно изненадата им да бъде по-скоро възхитителна, отколкото възмутена. По това време ще бъде възможно да намерите общ език с най-непреклонните хора и да повишите авторитета си. Нови неща трябва да се започват, преди да започнат да ви подтикват към това. Но във всеки случай ще трябва да направите всичко сами, така че няма смисъл да чакате, докато това стане крещяща необходимост.

Благоприятен ден е четвъртък, неблагоприятен е събота.

Козирог

В седмицата от 21 до 27 март не давайте обещания. Може да се окаже, че ще бъде невъзможно да ги завършите навреме. Хороскопът препоръчва да се мисли за бъдещето. Опитайте се да бъдете внимателни към близките, може да се нуждаят от вашата подкрепа. През почивните дни срещата с приятели ще бъде много приятна и ползотворна, авторитетът ви ще се увеличи и ще бъдете изслушани.

Благоприятен ден - четвъртък, неблагоприятен - сряда.

Водолей

Добър момент е да завършите натрупаните дела. Покажете присъщата си съвестност и точност, това ще ви позволи да избегнете грешки. Не критикувайте колегите си. Приятелите не винаги ще могат да ви помогнат, така че разчитайте само на собствените си сили.

Благоприятен ден - вторник, неблагоприятен - петък.

Риби

Седмицата от 21 до 27 март е чудесно време за кариерно израстване. Не влизайте в конфликт с шефа си. Направете разумен компромис с него. Ако имате нужда от стабилност, тогава за това трябва да положите всички усилия.

Благоприятен ден - четвъртък, неблагоприятен - понеделник.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари