Седмичен хороскоп за 10 - 16 януари 2022

1
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия

Овен

През седмицата от 10 до 16 януари ще се ангажирате по-отговорно с домашните си дела. Вероятно причина за това ще бъде и възникването на нови задачи, свързани с ваши роднини, които ще разчитат на вашата помощ при тяхното реализиране.

Седмицата може да се запомни с важно събитие или събиране свързано с човек роден под земен зодиакален знак.Мнозина ще се зарадват на придобивка в дома си, която може да не е скъпа вещ, но да е важна необходимост.

Различни събития в живота на човек от кръга ви роднини ще ви накарат да мислите по какъв начин може да помогнете, как може да разговаряте с този човек и въобще доколко може да се намесите в събитията в живота на тази личност.

Седмицата ще бъде благоприятно време за брак, за организиране на събиране от семеен характер, за разговори с роднини.

Също така това ще бъде благоприятно време за лечение или възстановяване след заболяване.

През седмицата ще имате благоприятно време да хармонизирате отношенията си с човек, който е роден под знака на Везни, Близнаци или Водолей. Противоречията помежду ви може да се дължат на лични проблеми, включително от здравословен характер.

През тази седмица ако пътувате, ще преживеете различни напрегнати ситуации, свързани с документи, важна информация, пропуснати съобщения или предупреждения и други.

Момчетата и момичетата ще преминат през седмица, в която по-ясно ще виждат своите проблеми и недостатъци. Дали ще започнете „борба“ с тях ще зависи от вашата готовност за подобни действия. Неприятностите, които през тази седмица ще ви изглеждат много по-големи или по-сериозни, всъщност имат своето начало от преди няколко седмици или месеци.

Мъжете ще преминат през поне една емоционална „дупка“, в която сами ще се вкарат с прибързани думи или решения. Някои от основните събития през седмицата ще се определят като развитие от хора, които живеят на разстояние от вас или ще изискат вие самите да пътувате.

Трудно ще контролирате желанието си да влизате в спор или в конфликт, защото Егото ви ще има много по-силно влияние върху вас през тези седем дни.

Жените ще се съобразят в своите действия и решения от мнението или участието в събитията от страна на мъж. Това няма да е проява на слабост, а конкретната ситуация ще изиска подобно поведение от вас. През седмицата ще имат повод за събиране или среща, в повечето случаи свързани с рожден ден.

Може да искате да избегнете влиянието на хора родени под знака на Телец, Дева или Козирог върху вашите мисли и решения, но това няма да бъде лесна задача.

Телец

През седмицата от 10 до 16 януари мнозина ще преживеят събитие с мъж, което може да изиска от вас да присъствате лично на това мероприятие. Това може да ви създаде затруднение или да обърка първоначалните ви планове за седмицата.

Това ще бъде благоприятно време за подписване или получаване на документ или договор, включително такъв от финансов характер.

През седмицата ще ви се наложи да вземете решение свързано с с пътуване или с хора, които се намират в друго населено място.

През тези седем дни внимавайте в контактите си с хора от други градове и държави: не ги омаловажавайте, нито пък отивайте в другата крайност да ги правите специални.

Събитията през седмицата ще изискат от вас да действате с много такт и търпение, тъй като те ще имат важно отражение върху вашия личен или семеен живот.

Много добро влияние върху делата ви през тези дни ще има от страна на хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби.

Момчетата и момичетата определено ще отделят повече време на своите приятели или нови познати. Дано намерите баланс в ежедневието си между полезното и приятното за да не си създадете нежелани проблеми.

През седмицата ще трябва по-сериозно да се отнесете към един нов ангажимент или грижа свързана с мъж, който може да бъде от вашето семейство, от кръга ви роднини или приятел. Любовния живот на момчетата ще бъде по-активен от този на момичетата, но тук няма съревнование, нали?

Мъжете ще търсят да избегнат някои свои домашни или семейни задължения и това може да предизвика неприятна реакция от останалите членове на семейството ви, ако не живеете сами. Всяко отложено задължение през тази седмица ще ви натовари два пъти повече през следващата.

През тези седем дни внимание ще изиска опазването на лични вещи, лична информация, документи, данни от банкови карти и др. В личния ви живот няма да липсват емоции, но всъщност всичко ще зависи от това, какво искате и какво влагате в личните си отношения.

Жените ще търсят бързи разрешения на финансови притеснения или дела свързани с документи. Това може само да усложни една ситуация, да ви донесе разочарование или допълнително забавяне на вашите планове и дела.

През тази седмица нетърпението ви няма да ви бъде от полза. Неприятностите през тази седмица ще се дължат именно на този ви недостатък, да изчаквате търпеливо развитието на важните събития и ангажименти в живота си.

Близнаци

През седмицата от 10 до 16 януари ще трябва да си наложите голям самоконтрол върху това, което говорите и това което правите.

Това означава, че през тази седмица трябва да сте по-внимателни при вземане на важни решения или ако стартирате някакви промени.

Ако възникне конфликт или по някакъв начин сте въвлечени в такъв, внимателно показвайте своите емоции, тъй като тази седмица ще изненада неприятно някои от вас с една раздяла.

Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване, за събиране с хора от различни разстояния, като подобни събития ще са най-вероятно предварително планирани.

Ако пътувате през тези седем дни очаквайте различни интересни и неочаквани преживявания.

През тези седем дни затруднение може да възникне в отношенията ви с дете или млад човек от семейството ви, с когото не живеете заедно. Проблема, който ще наруши вашата комуникация няма да е нов, и няма да намери своето разрешение през тази седмица.

Доколко ще му отделите сериозно внимание, ще зависи изцяло от вас.

Седмицата вещае неочаквани пари или други неочаквани събития от финансов характер.

Момчетата и момичетата ще продължат да търсят повече емоции в любовни или приятни занимания и преживявания. Това може да бъде лошо начало за една толкова сложна и противоречива година. Помнете, че винаги е важно да търсите баланса във всичко. В нищо не прекалявайте и не се стремете към неща, които могат да ви създадат рискови ситуации.

Очакванията ви за тази седмица трудно ще кореспондират с реалността. Може да направите някои покупки лично за себе си, но не разхищавайте пари, които не са лично ваши.

Мъжете ще имат желание за усамотяване в дома си, в извън работното си време. Ще имате нужда от тишина и спокойствие, а може би и някакво бягство от действителността. През седмицата ще ви се наложи да помогнете на мъж или да се ангажирате с някакъв негов проблем.

В работата ви напрежението ще бъде по-голямо поради различни причини, както и присъствието на някои хора ще направи обстановката още по-напрегната и неприятна на моменти.

Седмицата може да се запомни с промяна или събитие свързано с работа или образование на човек от вашето семейство.

Жените лесно ще се вдъхновяват от нови идеи. Ще сте много по-активни и амбициозни през тази седмица, особено ако до себе си имате човек, който е роден под знака на Везни, Водолей или Близнаци. Ще правите общи планове с различни роднини, приятели или бизнес партньори. Седмицата може да се запомни с различни важни или интересни новини свързани с хора родени под знака на Риби, Рак или Скорпион.

Рак

През седмицата от 10 до 16 януари от вас ще изиска едно по-сериозно отношение към вашите професионални задължения. Причината за това могат да бъдат неприятности, които ще възникнат на работното ви място или в бизнеса.

Тази седмица ще изиска от вас да сте по-отговорни абсолютно към всички задачи и ангажименти, които ви предстоят за изпълнение.

През тези седем дни някой от хубавите събития или преживявания ще бъдат свързани с пари, финансови документи или договор.

Причина за приятни емоции могат да бъдат събития в живота на човек от собственото ви семейство.

Тази седмица може да изненада някои от вас с неочаквана печалба или с неочаквани пари.

През седмицата ще имате един конкретен предварително организиран и или уговорен ангажимент с човек от кръга ви роднини.

Седмицата ще бъде благоприятна за развитие на семейните ви дела, за семейни събирания или празненства, където възникнат поводи за такива.

През седмицата ще трябва да сте внимателни в действията си, да избягвате хитрости или опити за манипулация. Подобни действия ще объркват хората около вас и те ще бъдат склонни да променят своето мнение за вашата личност.

Момчетата и момичетата ще преминат през една успешна и интересна седмица. Това особено добре ще се усети от тези от вас, на които им предстои изпит или някакъв тест в училище или в университета. Избягвайте хитрости, защото подобни действия могат не само да ви злепоставят, но и да ви донесат неприятна оценка или загуба.

Научете се да разчитате на собствените си умения и знания. В една такава хубава седмица не бива да си играете със собствената си съдба.

Мъжете ще преминат през седмица на неочаквани събития и преживявания. Жените от близкото ви обкръжение ще успяват да ви изненадват по най-различен начин. Същото важи и за новите ви познанства, ако имате такива. Това ще бъде благоприятна седмица, особено ако пътването ви по някакъв начин е свързано с жена.

Жените ще преминат през седмица на различни настроения, емоции, планове и събития. Няма да ви бъде скучно, но и няма да ви бъде лесно. В любовта седмицата носи неочаквани преживявания за тези от вас, които имат партньор роден под знака на Лъв, Овен или Стрелец. Проявите на ревност могат да бъдат двустранни.

Лъв

През седмицата от 10 до 16 януари ще ви ядосат или объркат действия или думи на хора родени под въздушни зодиакални знаци. Техните действия ще са напълно противоположни на вашите разбирания или очаквания.

Отношенията ви с представители на земните знаци ще са по-хармонични или по-разбираеми за вас.

През тази седмица не се опитвайте да налагате волята си над други хора, тъй като независимо от техния зодиакален знак, тяхното противопоставяне ще бъде разбираемо.

Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване и за развитие на ваши контакти с хора от различни разстояния.

Новите приятелства, които ще създадете през тези седем дни ще са интересни за вас.

Нито един човек през тези седем дни, няма да се появи случайно в живота ви.

През седмицата ще ви изненада неочаквана загуба на нещо, за което няма да имате спомен, на кого сте го дали или къде сте го оставили. Това ще ви създаде неприятен дискомфорт, тъй като ще касае нещо, което е наистина важно за вас, независимо че не сте имали нужда от него дълго време.

През седмицата ще коментирате по-активно или ще следите внимателно събития в живота на момиче или жена, която дори да е от вашето семейство, не живее с вас под един покрив.

Момчетата и момичетата ще се наложи да приемат съвета на жена (майка, баба, сестра или учителка), която ще се опита да повлияе за добро с думите и напътствията си.

Възможни са грижи или притеснения свързани със здравето на близка жена. Личните ви радости през седмицата ще оставят траен спомен и следа в живота ви, независимо с какво са свързани.

За мъжете седмицата носи сблъсък с неприятности, з акоито ще се окажете неподготвени. Тяхното разрешение поне през тази седмица едва ли ще зависи от вас.

Семейните ви проблеми ще бъдат допълнителна „подправка“ към тази неприятна ситуация. През седмицата може да присъствате на събиране свързано с мъж или на мероприятие, организирано от такава личност.

Жените ще следват почти стриктно своите предварителни планове за тези седем дни, очаквайки тяхната успешна реализация. Плановете ви ще бъдат реалистични, но дано имате достатъчно време за тяхната реализация.

По-силно влияние през седмицата върху настроението и делата ви ще има от страна на хора родени под знака на Риби, Рак или Скорпион. Тревогите ви ще са преходни, ще идват днес, ще си отиват утре. Може да запомните тези седем дни с интересен разговор или преживяване свързано с човек роден под знака на Лъв, Овен или Стрелец.

Дева

През седмицата от 10 до 16 януари ще преживеете сериозни притеснения от финансов характер. Предстоят ви неотложни, важни разходи, или такива които ще ви бъде трудно да направите.

През тези седем дни ще бъде важно добре да организирате бюджета си, да избягвате да го планирате на база евентуални парични постъпления.

Разчитайте само на това, което имате в действителност в банковата си сметка или в ръцете си.

Седмицата носи срещи или други важни събития свързани с ваше собствено дете, или с дете от семейството на ваши роднини и приятели.

Вероятно е събиране свързано с раждането на бебе или с рожден ден на дете или на млад човек.

Тази седмица ще ангажира вниманието ви с някои имуществени дела, с уреждането на документи относно собственост, която вие или семейството ви притежавате.

Това ще бъде благоприятна седмица за покупка или продажба на имущество.

В любовен план през тази седмица ще имате възможност да разчистите някои свои притеснения или недоразумения с партньора си.

Тези от вас, които търсят нова романтична връзка, ще имат възможност да срещнат нова любов или да развият по-сериозно създадена вече такава връзка.

Момчетата и момичетата ще са много напористи в действията си, което ще създаде не само напрежение, но и поводи за неприятни конфликти. Може да търсите обяснения от приятели или близки хора з атехни минали действия, но това няма да ви бъде от полза, а казана веднъж лъжа само ще бъде повторена отново. Може би малко по-украсена… През седмицата може да присъствате на събиране свързано с ваш съученик, приятел или колега.

Мъжете ще се изправят пред първите сериозни решения, които ще трябва да вземат през годината. Може още да сте под влияние на празниците и да имате приповдигнато настроение, но от вас точно сега ще се изиска да сте стъпили здраво на земята. Близка жена ще търси помощ или услуга от вас и вие трябва да сте много внимателни с реакцията и отговора си. Изненади няма да липсват през тези седем дни, но те трябва да си останат изненади и да им дадем шанс да влязат в живота ви подобаващо.

Жените може да пътувта през тази седмица (или по-скоро през почивните дни). Може да общувате повече с хора, които живеят на разстояние от вас. Седмицата обаче не изключва отлагане на едно пътуване поради метеорологични условия или здравословни проблеми. Вероятна е уплаха или сериозно притеснение около здравето на близък човек.

Везни

През седмицата от 10 до 16 януари ще обсъждате различни пътувания, действия с имот, който е на някакво разстояние от вас и други важни за вас материални дела.

През тази седмица мнозина от вас могат да пътуват по специален повод, който ще изиска и покупка на подходящ подарък.

Като цяло всякакви ваши планове и действия свързани с пътуване, ще имат благоприятно развитие.

Това ще бъде благоприятна седмица за лечение или терапия, за което имате предварителна подготовка.

С лекота ще ви се отдава през седмицата да вземате важни решения, свързани със стари проблеми или сложни ситуации.

През тези седем дни ще се преживее важно събитие свързано с мъж от дома ви или от близкия ви роднински кръг.

Седмицата ще зарадва повечето от вас с добри парични приходи в семейния бюджет.

Тези седем дни обаче ще изискат от вас много по-голямо внимание в действията ви на работното място, където може да се допуснат грешки или други неприятни ситуации.

Те най-вероятно ще са свързани с предоверяване, или с възникването на интриги.

По-трудно ще бъде през тази седмица на тези от вас, които работят работа, която не харесват.

Момчетата и момичетата ще се наложи по-сериозно да погледнат на своите задачи и уроци в училище, където са вероятни сериозни изпити или проверки. Същото важи и за тези от вас, които не учат, но работят.

Ще имате желание за някакви лични покупки, но ви моля, съобразете се с реалните си възможности, или с тези на вашето семейство. В противен случай неприятностите нито ще са приятни, нито ще са кратки или лесни за разрешаване.

Мъжете ще се наложи да поемат някои непредвидени родителски отговорности. Възможни са събития около бременност или дете, които няма да ви зарадват или по-скоро ще ви създадат някакво притеснение или страх. Много добри отношения може да имате през тези седем дни с хора родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци. Очакват ви интересни времена…

Жените ще се връщат (искате или не), към минали спомени, преживявания, загуби, раздели. Това може да се дължи на получаване на някаква нова информация за събития от миналото ви или да имате странни съновидения. Внимание ще изискат ваши приятели, които през тези седем дни могат да проявят неискреност спрямо вас или да споделят с друг човек, нещо, което вие сте им доверили.

Скорпион

През седмицата от 10 до 16 януари може да очаквате интересни преживявания, свързани с любовния ви живот и с финансовите ви дела.

Вероятно това ще са две различни събития, но е възможно и да имат връзка помежду си.

През седмицата добро влияние върху тези ваши дела ще има от страна на човек роден под въздушен зодиакален знак.

Тази седмица ще се запомни с повече срещи с важни и полезни за вас хора.

Това ще бъде особено благоприятно време за романтични срещи и за нови запознанства.

Някои от неприятните страни на тази седмица ще бъдат свързани с конфликти, със загуби от най-различен характер и участието на различни хора в тях.

През седмицата като цяло се стремете да запазите спокойствие в работата и в личните си отношения, без да търсите вина в други хора и без да се връщате към минали неприятни преживявания.

През седмицата ще имате ангажименти от финансов характер свързани с дете или с млад човек.

Момчетата и момичетата ще преминат през седмица, в която ще имат желание да се поглезят с някои покупки лично за себе си. Нека всичко бъде според възможностите ви, както вашите лични, така и на семейството, ако все още финансово сте зависими от родителите си.

През тази седмица прояви на хитрост, интригантство и манипулация ще ви разкрият истинските лица на хора, за които сте имали по-добро мнение, независимо от тяхната възраст. През седмицата ще имате преживяване с дете или с по-млад от вас човек.

Мъжете ще преминат през седем трудни за прогнозиране дни. Всичко ще се случва неочаквано и ще има неочаквано развитие. Това особено видимо ще бъде във вашите финансови дела, при ангажирането ви с някакви документи или договор и др.

През седмицата ви предстоят няколко важни или задължаващи ви срещи и разговори с хора от различни разстояния. Неочаквано развитие ще има разговор свързан с обвързването ви с някакъв нов договор или споразумение.

Жените ще имат големи планове за тази седмица. Те ще са възможни за реализация, но ще ви създадат по-големи притеснения или страх от загуба или някакъв вид неудобство. Важни влияние в основните ви задачи и дела през седмицата ще има от страна на хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби.

Здравето ви може да изиска внимание, или ще се наложи да се погрижите за външния си вид. Не са изключени допълнителни и неочаквани парични постъпления в семейния ви бюджет.

Стрелец

През седмицата от 10 до 16 януари ще преминете през период, който ви носи изпитание в отношенията ви с родители или с приятели.

Причините за тези проблеми, недоразумения или противоречия могат да бъдат от най-различен характер, но предимно ще са на емоционална основа. Разочарованието, което тези събития ще ви причинят, ще ви накара да вземете решения за бъдещето на тези отношения.

През седмицата ще може да възобновите някои ваши планове или идеи, които сте изоставили преди време поради липсата на благоприятни обстоятелства за тяхната реализация.

През тази седмица обстоятелствата ще са по-различни, а и вероятно ще получите подкрепа или добри съвети от страна на полезни за вас хора, учители или ментори.

Тази седмица ще има своето важно значение в живота ви, тъй като благодарение на новопоявили се шансове или късмет ще може да се измъкнете от неприятности, които сте допуснали поради заблуда или грешки от ваша страна.

Не омаловажавайте значението на нито едно събитие през тези седем дни.

Тази седмица вещае важно събитие свързано с жена, която вероятно е ваша роднина или член на вашето семейство.

Момчетата и момичетата ще запомнят тази седмица с различни преживявания свързани с момиче или с млада жена. Ще ви се наложи да вземете различни решения за своето бъдеще, за семейството или дома си, относно важни за вас отношения.

Възможни са неочаквани събития, които ще ви поставят понякога в патова ситуация. Предстои ви седмица на интересни преживявания, които ще променят вашата душевност или мироглед.

Мъжете ще преминат през седем дни, които ще са подходящи за пътуване, за реализиране на планове или идеи свързани с хора от различни разстояния. През тази седмица много по-смело ще планирате и градите бъдещето си, без страх и с готовност да се поеме някакъв риск.

Ще се обсъждат различни варианти относно бъдещето на някакво имущество, собственост. Предстои да преживеете събитие свързано с човек роден под знака на Рак, Скорпион или Риби.

Жените ще фокусират вниманието си върху финансовото си стабилизиране. Ще търсите нови източници на доходи, по-добре платена работа, разширение на бизнеса ви и др. Понякога ще ви се налага да работите с жена/жени или ще потърсите помощ от жена за реализация на ваша идея. Любовният ви живот поради някаква причина ще има много по-голямо значение за вас през тези седем дни.

Козирог

През седмицата от 10 до 16 януари ще се ангажирате с парични дела, които ще бъдат важни не само за вас, но и за други хора от семейството или за работата/бизнеса ви.

Възможно е да уреждате финансов документ, свързан с човек роден под земен зодиакален знак.

Възможно е да получите пари от такава личност.

През седмицата неприятностите или противоречията, които ще възникнат с брачния ви или интимен партньор ще са свързани с направени вече или предстоящи разходи за различни нужди.

Всъщност по-скоро тези, които са повлияни от капризите на един от вас, ще са причина за съответните спорове и конфликти.

През седмицата ще планирате важни събития и срещи свързани с млад човек.

Отношенията ви с мъж роден под воден зодиакален знак, могат да бъдат напрегнати вследствие намесата на жена.

Тази седмица вещае неочаквано посещение при болен човек, или ангажирането ви със здравословен проблем на човек, когото познавате.

Момчетата и момичетата ще разберат важното значение на семейството, семейните отношения и добрата комуникация с роднини.

Някои от вас ще присъстват на събитие свързано с годеж, сватба, юбилей и др.

Много емоционална и наситена откъм събития седмица ви очаква. Постарайте се обаче да останете здраво стъпили на земята и приемете факта, че живеете в едно ново време.

Мъжете ще преминат през седем бързо развиващи се дни, в които от тях ще се изискат бързи решения и адекватни действия.

Има опасност от заблуда, от прибързани действия, манипулация от хора, които имат определен интерес от вашите действия и др.

Неприятностите в повечето случаи ще са свързани с прибързани, недостатъчно добре обмислени действия от ваша страна.

Жените ще имат някои здравословни притеснения, неразположения или страхове свързани с бъдещето си.

Тези от вас, които имат деца може да имат ангажименти свързани с разрешаването на различни проблеми свързани с тях.

Напрежението в живота ви през тези седем дни ще бъде по-голямо, и ще бъде добре ако можете да разчитате на помощта на близък човек: баща, съпруг, брат или приятел.

Водолей

През седмицата от 10 до 16 януари ще ви зарадват разговори или други събития свързани с ваше дете, независимо къде се намира в момента.

Като цяло тази седмица вещае позитивни събития и срещи с по-млади от вас хора, предимно жени или момичета.

През тази седмица ще обсъждате или ще се подготвяте за пътуване, което ще предприемете през първите 3 – 6 месеца на годината.

То ще бъде важно поради някаква причина и затова ще изиска по-добра подготовка, финансово осигуряване и други.

Възможно е в дома ви да обсъждате пътуване с цел туризъм или преместване с цел работа в друг град или държава.

През седмицата ще можете да реализирате по-голяма част от плановете и очакванията си. Различни обстоятелства ще бъдат на ваша страна и ще имате късмет във важни моменти.

Много добро влияние върху делата ви ще има от страна на хора родени под знака на Водолей, Везни или Близнаци.

През седмицата ще възникнат неприятни битови проблеми, за чието разрешаване ще имате нужда от помощ.

Момчетата и момичетата ще преминат през седем важни дни, в които ще трябва добре да обмислят бъдещето си, да се събудят и оттърсят от някои свои илюзии за живота и за бъдещето си. Особено вниамние ще изискат неща свързани с умението ви да боравите с пари, както и в дейности, от които очаквате да получите някакви доходи. Мислете разсъждавайте, търсете информация или съвети. Развивайте се и не губете ценно време…

Мъжете ще са ангажирани със сериозни професионални или бизнес задачи. Предстои ви посещение на някаква институция, ангажиране със специфична задача. Любовния ви живот ще ви поднесе една изненада. Възможен е флирт там, където работите или чрез обществените ви, социални контакти. Това ще бъде благоприятна седмица за подредба и комфорт в дома, покъпка на важни вещи за дома или лично за вас.

Жените ще са ангажирани с различни документи, плащания, договори, застраховки, данъци и други. Ще разговаряте по подобни теми с приятели, с брокери, данъчни или банкови агенти, представители на различни компании и др. Ще имате повод за събиране с приятели или за оживени разговори с тях по телефона.

Риби

През седмицата от 10 до 16 януари под влиянието на думи или действия на ваши приятели или съседи, може да създадете напрежение в дома си.

Тази седмица ще бъде съдбовна за вас, като различни събития ще коригират или ще ви освободят от вредни за вас отношения.

Подобни влияния ще има и върху ваши ангажименти или планове, които не ви помагат, а ви държат в застой.

Поради тази причина не търсете ясни за вас отговори, за това какво преживявате и защо. Всичко в живота ви се развива според собствената ви съдба и не търпи промяна.

Тази седмица ще бъде важна за вашата работа или бизнес, тъй като там ще се преживеят няколко важни събития, които ще бъдат в основата на важни промени в бъдеще.

През тези седем дни най-трудните преживявания ще се случат в дома и в семейството ви, тъй като там ще има сбор от различни емоции, желания и капризи. Трудно ще можете да угодите на всеки.

Някои брачни отношения ще преживеят период на сериозна турболенция.

Момчетата и момичетата ще имат достатъчно време да се забавляват, но успоредно с това ще трябва да мислите и за бъдещето си. Плановете ви се променят твърде често и понякога това ви създава вътрешно притеснение и страх от грешки или неправилни решения. Работете върху психическото си и физическо здраве и растете в крак с времето, в което живеете.

Мъжете трябва да са внимателни в планиране и изразходване на лични, семейни или бизнес финансови ресурси. Някои неприятни новини свързани с икономиката или бизнеса в страната, където живеете не бива да остават без внимание. Предстоят ви трудни решения, но необходимост от адаптиране към едни по-различни условия на живот и работа, за разлика от 2021 година.

Жените ще са емоционални, което определено ще се отрази на любовния и семейния им живот. Флирт в работата, където има такъв ще има ново развитие, което може да ви носи емоции, но може да предизвика нежелана драма в живота ви.

През тази седмица ще имате добро време за изпълнение на важни професионални или бизнес задачи, особено в неща, свързани с нова дейност, нов бизнес, нови клиенти и др. Добро влияние в живота ви ще имат ваши лични, семейни или колегиални отношения с хора родени под знака на Риби, Рак или Скорпион.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари