Седмичен хороскоп 5 - 12 март 2018

0
Виж седмичния хороскоп за всички зодии
Виж седмичния хороскоп за всички зодии

Въпреки, че новата седмица стартира с почивен ден, за мнозина деловите ангажименти тепърва започват.

Заемете се по същество със собствената си програма и едва ли ще има какво много, много да ви изненада до края на периода!

Не бъдете прекалено скептични към новостите около вас. Някой от тях ще ви влезнат в добра употреба! 

Овен

При много от вас бизнесът ще продължава да носи напрежение, което понякога ще ви кара да се питате дали вървите в правилната посока.

Очакваните резултати скоро ще се появят, перспективите са добри. Успешно ще постигнете печеливши договорености с партньорите си и ще се стабилизирате финансово. Нежни вълнения ще заемат позабравено място в живота ви. Една романтична връзка ще ви залее с топлина и нежност. Не приемайте съпътстващите разочарования драматично. Погледнете философски на възможностите, които съдбата ви праща. Въздържайте се от необмислени и неволно изречени думи.

Постигнатото ви научи успешно да различавате истинските и стойностни неща в живата. Никой не е застрахован от грешки, вие също. Здравето ви се подобрява. 

Телец

Материалните придобивки ще са само част от даровете, които ви е приготвила съдбата. Духовните измерения на всичко онова, което идва при вас е по-ценно от вещи и пари.

Обичта на хората и взаимната подкрепа, любовта и свободата да бъдете себе си са неща, заради които си струва да се изживее поне един живот. Логична развръзка на постигнатото от вас ще бъде настъпващата промяна в житейски план. Смяна на работно място, на жилище, създаване на семейство, идването на деца и ред други щастливи събития. Устойчиво ще посрещнете новото и ще продължите напред. Възможно е то да бъде съпроводено със здравословни неразположения, но те понякога са съпътстващи трансформациите.

Близнаци

Развивайки идеите си, ще трупате знания и опит в подкрепа на всичко, което определяте за важно в живота си. Подобрявайки ефективността си, ще повишавате и печалбите във всяка една сфера на интересите ви.

Ще се радвате на добър прием, а благоприятната тенденция и подема в делата ви ще продължат и занапред. Възползвайте се и не спирайте да търсите и желаете най-доброто за себе си, разбира се, разчитайки преди всичко на своите сили. Ще запазите доброто си настроение и ще продължите да привличате интереса върху себе си с уменията и качествата, които притежавате. Като добри ръководители, ще насочвате работата на подчинените си към позитивни промени, водещи към подобряване на бита. Явяващите се на изпити ще се покажат подготвени и ще остават удовлетворени от публичните си изяви.

В състояние сте да покажете на света ново мислене, давайки тласък в развитието на много начинания. Почивката ви ще е пълноценна, като повечето неща около вас. 

Рак

Доверете се на разума си и ще разберете, че има и други начини за осъществяване на идеите ви. Ако срещнете пречки не се притеснявайте излишно, всичко е преодолимо.

Вярвайте в себе си и в доброто, което създавате. Никой не е застрахован от грешки, но при вас риска ще е минимален. Активният ви социален живот ще ви срещне с нови хора и ще разширите кръга си, измежду тях ще има много, които да ви очароват. Ще се настроите на вълната на новостите, за които до сега не сте мислели. Сработват се добри енергии, но и сами трябва да си помогнете. Станете по-сдържани, приветливи и усмихнати. Не се дразнете, а в едно с другите се борете срещу възникващите препятствия.

Така ще си осигурите висша подкрепа, която всъщност е най-важната. С основание може да очаквате по-добри доходи и спокоен живот. Пътуващите ги очакват емоционални преживявания, обогатяващи ги с впечатления и познанства. 

Лъв

Отговорностите и ангажираността ви натоварват, но същевременно с това ви помагат да поддържате добрата си форма. Общувайки с другите ще подобрявате качествата и способностите си.

Следвайки вътрешния си глас ще обновявате силите си, давайки преднина на творческото си усещане за нещата. Влечението ви към нещо ново и неизживяно до сега ще ви тласне по-бързо към него. Ще го постигнете, поставяйте си близки цели и ги следвайте. Решавайте самостоятелно проблемите си, като се стремите по-малко да ги споделяте. Както към себе си, така и към партньорите си ще толерирате коректност и разсъдливост, и това ви прави чест.

Ценете всичко, които имате и не омаловажавайте придобивките си, колкото и да ви се виждат малки. Съдбата се грижи за баланса между устремеността ви и реалностите около вас. Не бива да губите почвата под краката си. 

Дева

Колкото по-точна и ясна оценка правите на делата си, толкова по-правдива ще е перспективата, стояща пред вас. С качества и добри резултати печелите вниманието и доверието на хората, но не бива да се оставяте на емоциите да ви водят.

Търпеливото ви отношение към всичко, което ви заобикаля само би ви помогнало да постигате с лекота целите си. Самочувствието ви никога не ви е напускало, и вероятно има защо, но сега е нужна малко смиреност. Делите едно пространство с човек, имащ не по-малки от вас претенции. Направете компромис и ще спечелите, дори и да не го осъзнавате. Очакват ви нови професионални развития, пари и запознанства.

Любовни вълнения ще ви занимават през голяма част от периода и ще ви карат да търсите по-практични решения в живота си. 

Везни

Професионалната ви активност и действия ще се засилят през седмицата, която започва. При някои работата им ще приключва с видими резултати, при други те ще се забавят.

И в двата случая ще оставате доволни от свършеното, като потискате в себе си нетърпението и припряността си. Осъзнато ще дадете предимство на зрелостта и усещането ви за перспектива. Служебно пътуване. В края на седмицата ще се повишат финансите ви и това ще засили вярата в собствените ви сили. Ако търсите влиятелна подкрепа може да я получите от хора, имащи власт и позиция в обществото.

Не поставяйте личните си проблеми на втори план, стремете се да ги решавате с приоритет. Романтична връзка ще ви даде повече, отколкото сте предполагали.

Скорпион

За сетен път ще се убедите, че само приветливото ви отношение към хората, проблемите и живота ще ви донесе онова, на което се надявате.

Няма да липсват препятствия, но с позитивна нагласа, а не с агресия, ще вземете най-правилните решения, за да се справите. Събитията ще ви поставят в ситуации, в които трябва да намирате добър изход не само за себе си, но и за повече хора. Отговорностите ви ще се увеличават, като това често ще ви прави уморени и раздразнителни. Възползвайте се от познанствата си с влиятелни хора и потърсете съдействие от всички възможни, добри места.

Но, трябва добре да организирате действията си, като не се поддавате на паника и песимизъм. Възможни са непредвидени обрати, които ще са във ваша полза.

Стрелец

Водени от творчески пориви ще се стремите към красивото и нестандартното му проявление в живота. Наред с него ще залагате и на практическата насоченост на начинанията си, защото материалните неща имат не по-малка стойност за вас.

Ще дадете израз и на милосърдието си, без да търсите възнаграждение и благодарност. Топлината и доверието в нечии очи допълнително ще ви мотивират да работите за духовното си извисяване. Родителите ви най-много от всички имат нужда от присъствието ви до тях. В грижи за другите пренебрегвате собственото си здраве. Не се оставяйте да стигате до крайности, за да потърсите чак тогава квалифицирана помощ.

Бъдете по-отговорни към себе си. Любовта ви е в нова фаза и изисква повече взаимност в отношенията. Не лишавайте от внимание партньора си, сам няма да успее в потока от емоции, който ви владее.

Козирог

Натовареността на някои от вас ще им позволи да потърсят допълнителни ангажименти, помагайки си така на бюджета. Пак заради нуждите на семейството си ще мислите върху въпроси, имащи отношение към повишаване удобствата на бита.

Грижите на някои от вас ще се повишат, идващи по линия на по-младите членове на фамилията. Всичко с времето си, не се притеснявайте излишно. Отговорностите могат да ви погълнат до степен, че да забравите за себе си, но не го правете. Нуждаете се от грижи, насочете вниманието към здравето си. За съжаление има проблеми, чието решение не търпи отлагане, но не при всички представители на знака.

Късметът ще споходи някои от вас, очакват ви финансови придобивки. Пуснете си тото-фиш. Погрижете се за почивката си, направете ежедневието си по-ведро и споделете добрите си чувства с хората, които обичате.

Водолей

Като носители на много и позитивна енергия, ще насочвате другите и заедно ще работите в името на по-добрите идеи и решения. Общите ви усилия ще довеждат до добри резултати, от което ще растат доходите и настроението ви.

С личните си и професионални качества и подготовка ще привличате вниманието на хора, имащи високи позиции в йерархията. От съвместното ви сътрудничество предстои да стартират интересни проекти. Без затруднения ще създавате връзки и ще разширявате кръга от полезни познанства, това са част от нещата, които ви се отдават. Добрите ви идеи бързо ще срещнат разбиране и безпрепятствено ще ги реализирате, стига да сте последователни в действията си.

Новостите ви привличат и не търсите причини да се конфронтирате с никого, с тези и други свои разбирания ще вървите напред. Хармонията в душата и обикновените на пръв поглед неща ще ви носят приятни вълнения, както и успехите, които ви предстоят.

Риби

Интуицията и усещането ви за нещата ще се засилят и направят възможно постигане на повече в духовен и личен план. Няма да се задоволите и ще работите усърдно, за да повишите финансите си.

Изпълнени сте с решимост твърдо да отстоявате позициите си, особено онези, които касаят служебното положение и йерархията на управление. Прагматично ще насочвате енергията си към всичко важно, което искате да постигнете в живота ви. Нещо повече, отдадени на грижи по собственото си добруване ще пренебрегнете хора и събития, които преценявате, че не са ви нужни на този етап. Не го правете, по скоро обратното. Обединете усилията си, за да постигате по-бързи и видими резултати.

Около вас има хора, които се нуждаят от внимание и грижи, помогнете им да върнат вярата си в доброто. Ще останете доволни от себе си и ще се почувствате нов прилив на сили. Очакват ви придобивки, ако приведете в действие чистите си намерения.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари