СДВР ще лови джигити с нови камери на Околовръстното шосе

0
Освен за скорост те ще снимат и за други нарушения по Закона за движение на пътищата
Освен за скорост те ще снимат и за други нарушения по Закона за движение на пътищата Снимка: СДВР / Facebook

Освен за скорост те ще снимат и за други нарушения по Закона за движение на пътищата

Нови камери, които ще следят за превишена скорост от страна на шофьорите, ще бъдат разположени на Околовръстното шосе на София, съобщиха от СДВР.

Оттам допълват, че това е едно от най-честите нарушения, които се констатират екипите от екипите на КАТ в столицата, а именно това трасе шофьорите често си допускат да карат с километри над допустимите.

Поради тази причина е започнало монтирането на камери, като няколко от тях вече са поставени, а през този месец предстои видеонаблюдение да има на още три възлови кръстовища по Околовръстното шосе.

Освен за скорост те ще снимат и за други нарушения по Закона за движение на пътищата. Ще бъдат ползвани и за охранителна дейност от страна на МВР.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари