Счупени дървета, паднали стълбове и затиснати коли в Русе

3

Сигналите към 112 и в социалната мрежа растат непрекъснато

Счупени дървета, паднали стълбове и затиснати коли в Русе. Това е равносметката от снежната приказка в града. Сигналите към 112 и в социалната мрежа растат непрекъснато.

Паднали са жици и дърво на булевард "България" до у-ще "Алеко Константинов", паднало е дърво в началото на улица "Болярска", на улица "Плиска", както и на много места в квартал "Дружба".

"Открийте колко са колите... под дървото", написа Криси Стоянова във Facebook, споделяйки кадър с паднали дървета върху автомобили.

На улица "Тича" е паднал електрически стълб, съобщи Тихомир Влашев в социалната мрежа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    8
    русенец
    А пътят Русе - Нисово в какво състояние е? То за Русе е очевидно.
  • 2
    7
    Чичо Сам
    С любезното съгласие на българите унищожиха армията! Сега духайте супата, гяури от всичкистепени! Ревете ли? НЕ ЧУВАМ!!!
  • 7
    6
    No:3
    Пенчо да ви е на помощ.
  • 6
    5
    като режат,
    що режат, като не режат, що не режат!
  • 17
    4
    Единствено
    В русенската община дърветата не се водят на отчет, следователно няма огледа, санитарна резитба, премахване на опасни такива. ОБЩИНАТА спи зимен сън
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари