Сбъркани мозъци

2
Психодесният заяви, че било крайно време за Радевгейт
Психодесният заяви, че било крайно време за Радевгейт

Видният отвсякъде Ал Йо отново изтрещя, след като две седмици явно беше в светъл период и си вземаше хапчетата. Може би има връзка нещо с магнитните бури, знам ли, такова периодично изригване на кафеви отпадъчни мисли явно има някаква биологична причина.

Та психодесният заяви, че било крайно време за Радевгейт. Защото, той, Радев, може би имал руска връзка. И още по-вероятна била държавната измяна защото....моля за внимание: "той ще отиде на парада в Москва за Девети май, за да направи кефа на окупаторите на България!!!".

Явно Ал Йо изобщо не одобрява Девети май. Като си припомним, че е потомък на фашисти, убивали малки деца в Ястребино, думите му звучат логично. Вероятно не би отишъл да почете жертвите от Аушвиц, защото в душата си дълбоко одобрява всичко кафяво.

Нямам спомен психокафевият да е критикувал съюзничеството на България с Третия Райх. Нито рязането на партизански глави и излагането им по площадите. Явно дълбоко одобрява дейността на Онзи Гешев и на Сегашния Гешев.

Но! Да припомня на кафевия, че България е участвала в края на Втората Световна война на страната на съюзниците - Русия /СССР/, Великобритания, САЩ! Коалиция! И е пратила българи на фронта срещу Третия Райх. България дава около 30 000 души по фронтовете срещу нацистите по времето на войната. Ал Йо отрича тези жертви и хората, дали живота си!

Със сигурност кафевият съжалява за победата на Девети май. Усеща се. В тон с "новата" пренаписана европейска история. Всъщност май ЕС беше мечтата на един Ади. Аааа? Ал Йо?

Девети май е Ден на победата на един народ, за когото Втората Световна война беше Великата Отечествена война. И дал милиони жертви по фронтовете. Срещу тези, които са убивали деца - с разстрел, в газовите камери и концлагерите.

Прекалено гнусно е за коментиране. Срам ме е! Чувствам се унизена като българка, че подобен кафяв отпадък представлява България в ЕС.

И по-важното - накъде отиваме? Вече има тайни арести и на деца. Кога ще започнат и да ги убиват?

Хора, БДЕТЕ!

Елена Гунчева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари