Шофьор на автобус качи жена от светофар в Русе

3
Когато служителите в градския транспорт ви направят добро впечатление, не си мълчете! /Снимката е илюстративна/
Когато служителите в градския транспорт ви направят добро впечатление, не си мълчете! /Снимката е илюстративна/

"Здравейте! Днес /2 август - бел. ред./ се возих в 12-та линия на градския транспорт и бих искала да изразя добрите си впечатления, тъй като е нужно и положителните неща да получават признание. 12-та линия дойде на време!

Освен това, кондукторката беше мила, не беше нацупена и не ми направи никакъв проблем, когато и подадох 10лв. Шофьорът също беше ведър и качи една жена от светофара. Мисля, че това е подобаващото държание - това прави атмосферата приятна и повярвайте ми, пътниците Ви са благодарни.

Сигурна съм, че много хора работещи в градския транспорт си мислят, че няма смисъл да правят подобни жестове и че те нищо няма да променят. Напротив! Цялата атмосфера в автобуса се променя, а това влияе не само на пътниците, но и на служителите в градския транспорт.
Скъпи съграждани, нека направим стъпка напред към една по-позитивна среда! Вярно е, че има много нередности в градския транспорт, но не всичко зависи от обслужващите фирми и служителите.

Нека промяната започне от нас! Бих искала да се обърна към всички вас с един призив - Когато служителите Ви направят впечатление, не си мълчете! На излизане, усмихнете им се и им пожелайте "Хубав и усмихнат ден!"

Радина Попова, Фейсбук

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари